Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024

Τραγικές στιγμές για τον Γιώργο Μαρίνο: «Ήταν ένα σοκ - Έτρεχαν τα μάτια...»

«Μια εικόνα που δεν ξεχνώ ποτέ...»

24 Μαΐου 2024 19:21
Τραγικές στιγμές για τον Γιώργο Μαρίνο: «Ήταν ένα σοκ - Έτρεχαν τα μάτια...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Μαρίνος είχε δημιουργήσει σχέσεις ζωής με συναδέλφους του όλα τα χρόνια της μεγάλης του σταδιοδρομίας, με τον Κώστα Τουρνά να αποκαλύπτει στο Open περιστατικά από το παρελθόν με το μεγάλο σόουμαν πρωταγωνιστή.

«Έζησα πολλά χρόνια με φίλους μου, που ήταν ομοφυλόφιλοι κι υπήρξαν κάποιες σκηνές οι οποίες με σόκαραν για την κοινωνική τους πλευρά και τι βιώνει ο καθένας μόνος του», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το άγνωστο περιστατικό με τη μητέρα του

«Μια εικόνα που δεν ξεχνώ ποτέ ήταν όταν η μητέρα του Γιώργου Μαρίνου ήταν πρώτο τραπέζι. Πάντα ερχόταν σε μία παράσταση η μητέρα του κι ο πατέρας του», πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

«Ο Γιώργος έλεγε τότε μια εξαιρετική μπαλάντα, όπου ανάμεσα σε άλλα έλεγε να είχα κι εγώ τη δική μου την αγάπη. Μιλώντας για την έλλειψη συντροφικότητας, ταιριού κι αγάπης. Επειδή ήταν εξαιρετική μπαλάντα μπορούσες να μπεις μέσα σε αυτό συναισθηματικά. Πολλές φορές κοιτούσαμε από την κουίντα τον Γιώργο, τους συναδέλφους, το κοινό και τις αντιδράσεις. Κοιτάζω από την κουίντα τη μητέρα του Γιώργου, η οποία ήταν ανέκφραστη αλλά ήταν μούσκεμα κι έτρεχαν τα μάτια της. Αυτό για εμένα είναι σοκ. Σαν να της συμβαίνει κάτι και να τη θλίβει», αποκάλυψε ο Κώστας Τουρνάς, τη στιγμή που τα νέα για την υγεία του Γιώργου Μαρίνου είναι τραγικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share