Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022

"Χάνεται" ο Γιώργος Μαρίνος: Τραγικές εξελίξεις με την υγεία του!

«Με στεναχωρεί που...»

25 Ιουνίου 2022 22:15
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκάρει η αποκάλυψη πασίγνωστου τραγουδιστή για την σημερινή κατάσταση του Γιώργου Μαρίνου! Μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Με στεναχωρεί που...»!

Ο Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δεν γίνεται», στον AlphaTv και συγκεκριμένα στον Κώστα Τσουρό για το τι συμβαίνει με τον Γιώργο Μαρίνο

Ο γνωστός καλλιτέχνης είπε ότι επικοινωνεί με τον ηθοποιό και πως είναι καλά.

Συγκεκριμένα, ο Σταμάτης Κραουνάκης είπε χαρακτηριστικά:

«Ας τον αφήσουν ήσυχο τον Γιώργο. Εκείνος είναι αρκετά σοφός. Είναι φίλος μου, μιλάω μαζί του. Έχει επιλέξει αυτή τη σιωπή. Δεν θέλει να βγαίνει σε όλους. Δύο φορές που μίλησα μαζί του σε αυτό το διάστημα, μίλησα με τον Γιώργο που ξέρω. Δεν με στεναχωρεί που έχει απομακρυνθεί. Με στεναχωρεί που ο ίδιος δεν δέχεται την καινούρια του ηλικία. Πολύ μεγάλος καλλιτέχνης και αυτή τη στιγμή δεν έχουμε αντικαταστάτη».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ραγδαίες εξελίξεις με την εξαφάνιση του Γιώργου Μαρίνου!

Ο γνωστός ηθοποιός, Γιώργος Μαρίνος, όπως έχει γίνει εδώ και αρκετό καιρό γνωστό αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Πριν λίγες ημέρες η Άννα Φόνσου είχε ζητήσει παρέμβαση εισαγγελέα για να εντοπιστεί τελικά ο Γιώργος Μαρίνος.

Ωστόσο, σήμερα βγήκε κάποιος άντρας, ο οποίος υποστηρίζει ότι φροντίζει εδώ κι αρκετό καιρό τον Γιώργο Μαρίνο, και «έστησε» στον τοίχο την Άννα Φόνσου, αλλά και όσους τον κατηγορούν ότι κρατάει τον ηθοποιό απομονωμένο.

Είπε χαρακτηριστικά:

«H Φόνσου δεν είναι φίλη του. Να σταματήσει να ασχολείται μαζί του. Είναι μια χαρά στην υγεία του και ήταν επιλογή του να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας για να αφήσει χώρο στους νέους. Εγώ είναι 40 χρόνια φίλος του και τον βοηθάω και τον φροντίζω. Με εμπιστεύεται απόλυτα. Είναι κρίμα ο Μαρίνος να έχει μία τόσο μεγάλη καριέρα και να τον κάνει νούμερο».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share