Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Είμαι ερωτευμένος...» - Η άγνωστη σχέση του Γιώργου Μαρίνου με τη Ζέτα Μακρυπούλια

Ένας ακόμη... μεγάλος θαυμαστής της

29 Ιουνίου 2022 14:49
«Είμαι ερωτευμένος...» - Η άγνωστη σχέση του Γιώργου Μαρίνου με τη Ζέτα Μακρυπούλια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι αναμφισβήτητα μια αληθινή σούπερ σταρ και μια από τις πιο γοητευτικές παρουσιάστριες στην τηλεόραση, με πολλούς να γοητεύονται από την ομορφιά της και τον Γιώργο Μαρίνο, ακόμη, να εκφράζει το θαυμασμό του.

«Έχω αποσυρθεί από την τηλεόραση και γι' αυτό δεν με βλέπετε συχνά», είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του, προτού εξαφανιστεί και αποσυρθεί με φίλο του, ο γνωστός σόουμαν, και παραδέχτηκε πως του λείπει η δουλειά του. «Μου λείπει αλλά δεν πειράζει», ανέφερε.

Ρωτήθηκε για το πώς του φαίνεται η ελληνική τηλεόραση και τη χαρακτήρισε «χάλια», ενώ αποκάλυψε πως δεν θα του λείψει ποτέ γιατί δεν την αγάπησε, παρόλο που είχε δουλέψει και είχε κολακευτεί από τις εκπομπές που παρουσίασε.

Το πρόσωπο που ξεχωρίζει στην τηλεόραση και η λατρεία για τη Μακρυπούλια

Αποκάλυψε ποια πρόσωπα ξεχωρίζει από την ελληνική τηλεόραση, και μίλησε με κολακευτικά σχόλια για τον Λάκη Λαζόπουλο, χαρακτηρίζοντας τον top.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Ζέτα Μακρυπούλια, για την οποία είπε: «Δεν μου αρέσει απλά η Ζέτα. Είμαι ερωτευμένος και τρελαμένος μαζί της. Δεν βρίσκω ωραιότερη γυναίκα στην Ελλάδα. Και χαίρομαι πάρα πολύ γιατί έχω την εντύπωση ότι ήταν στο Ciao ANT1, όταν ήταν παιδάκι. Σπάνια ακόμα και στο εξωτερικό συναντάς τέτοια ομορφιά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share