Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το μεγαλύτερο μυστήριο του Γιώργου Μαρίνου: Στην φόρα για πρώτη φορά ο άνθρωπος που τον κρατά μακριά από όλα εδώ και 4 χρόνια

Βγήκε δημόσια και ξεκαθάρισε την κατάσταση

22 Ιουνίου 2022 14:41
Το μεγαλύτερο μυστήριο του Γιώργου Μαρίνου: Στην φόρα για πρώτη φορά ο άνθρωπος που τον κρατά μακριά από όλα εδώ και 4 χρόνια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Μαρίνος εξακολουθεί, εδώ και πολλά χρόνια, να είναι εξαφανισμένος από τα πάντα, με τον ίδιο να έχει αφήσει τα φώτα της δημοσιότητας και να ζει απομονωμένος, ειδικά από το 2018, όταν και άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού.

Ο μεγάλος showman απολαμβάνει, εκεί όπου βρίσκεται, την φροντίδα αγαπημένου του προσώπου. Ο άνδρας αυτός διατηρεί σε απομόνωση τον 83χρονο σήμερα πρώην ηθοποιό και παρουσιαστή, με το μυστήριο να δείχνει να έχει λυθεί από ορισμένους ως προς το πού μένει, αλλά εκείνον να μην επιθυμεί να γίνει αυτό γνωστό στο ευρύ κοινό.

Θέλοντας, μάλιστα, να μάθει νεότερά του, η Άννα Φόνσου είχε ζητήσει να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για τον φίλο της.

«Κάνω μία έκκληση στον άνθρωπο που είναι μαζί του να μας πει πού είναι, να τον βοηθήσουμε. Είναι κάποιος άνθρωπος που τον περιποιείται από ό,τι έχω μάθει, αλλά δεν θέλει να μας πει πού είναι και πώς είναι. Αυτός ο άνθρωπος όποτε ανακατεύομαι εγώ, με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει ότι θα μου κόψει τα πόδια. Βρήκα και κάποιους συγγενείς του Γιώργου. Ζει κάπου στη Γλυφάδα, Βούλα, αλλάζει σπίτια. Μια κοπέλα που τον περιποιόταν, μου είπε ότι είναι καλά, ότι έχει μια κοπέλα που τον περιποιείται, ότι μένει σε ένα ωραίο σπίτι, δεν είναι δυστυχισμένος. Μπορεί να μην θέλει και ο Γιώργος να είναι με κόσμο και όταν έμενε στο σπίτι του ηθοποιού, δεν ήθελε και πολλά πολλά. Μόνο με μένα μιλούσε.

Νόμιζα ότι θα ξαναβγεί στο επάγγελμα. Είχε κάνει την εγχείρηση, είχε πάρει τα πάνω του και μου έλεγε ότι θέλει να παίξει στο Εθνικό. Γι’ αυτό έμεινα έκπληκτη τώρα που χάθηκε, γιατί ήταν πολύ καλά και κούκλος», είπε μεταξύ άλλων η Άννα Φόνσου.

Η τοποθέτηση του ανθρώπου που τον φροντίζει για την κατάστασή του

Ο Βασίλης Θωμάκος, φίλος του, μίλησε πρόσφατα στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε πως ο Γιώργος Μαρίνος είναι μια χαρά.

«Μένει μαζί μας. Είναι μια χαρά ο άνθρωπος. Όλη μέρα μαζί είμαστε. Ό,τι θέλει ο καθένας γράφει. Όλα αυτά που γράφουν είναι ψέματα. Βλέπει τηλεόραση. Και οι ταινίες του αρέσουν και όλα του αρέσουν. Βλέπει έργα ξένα και ελληνικά και ειδήσεις, τα πάντα», είπε χαρακτηριστικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share