Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Η σχέση που διχάζει όλο το διαδίκτυο: «Εγώ και η γυναίκα μου ερωτευτήκαμε την κουμπάρα μας...»

Κοιμούνται και οι τρεις μαζί

23 Μαΐου 2024 21:47
Η σχέση που διχάζει όλο το διαδίκτυο: «Εγώ και η γυναίκα μου ερωτευτήκαμε την κουμπάρα μας...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία γυναίκα αποκάλυψε ότι η ίδια και η σύντροφός της ερωτεύτηκαν την κουμπάρα τους και τώρα βρίσκονται σε μια «σχέση τριών».

To ζευγάρι, η Kate και η Ness, γνωρίστηκαν στον βρεφονηπιακό σταθμό όπου εργάζονταν, πριν από επτά χρόνια. Ύστερα από λίγο καιρό ήρθε στη δουλειά και η Κaylie, και η έλξη με τις δύο γυναίκες, που ήταν ήδη ζευγάρι, ήταν άμεση.

Δείτε επίσης: Ιστορική μέρα στην Αλβανία: Γεγονός ο πρώτος γάμος ομόφυλου ζευγαριού - Παντρεύτηκαν Άλμπα και Εντλίρα (video)

Ο έρωτας με την κουμπάρα

Οι τρεις τους έγιναν αχώριστες και το 2021, η Kate παντρεύτηκε με τη Ness. H Kaylie, τις πάντρεψε. Στο κανάλι της στο youtube, “love doesn’t judge”, η Kaylie είπε πως, «όταν αναφέρομαι στον γάμο, συχνά ξεχνιέμαι και λέω ‘ο γάμος μας’.

Κοιμούνται και οι τρεις στο ίδιο κρεβάτι

Οι τρεις γυναίκες

Οι τρεις τους, έτρεφαν αμοιβαία αισθήματα και, σε ένα ταξίδι στη Disneyland, εξομολογήθηκαν τον έρωτά τους, και αποφάσισαν να γίνουν τρίο. Σήμερα, ζουν μαζί και κοιμούνται μαζί, στο ίδιο κρεβάτι. Παραδέχονται ότι στο διαδίκτυο λαμβάνουν μηνύματα μίσους, τις χαρακτηρίζουν «αηδιαστικές» και «σιχαμένες» αλλά, όπως λένε, δεν τους νοιάζει.

Η Nessie, σε μήνυμά της στους επικριτές, λέει: «Αν νιώθετε ότι οι διαφορετικές δυναμικές στις σχέσεις σας εξοργίζουν τόσο, πρέπει να κάνετε ενδοσκόπηση και να αναρωτηθείτε τις σας πειράζει τόσο πολύ και κάνετε αυτά τα σχόλια. Ουσιαστικά, δεν βλάπτει κανέναν από εσάς άμεσα το γεγονός ότι είμαστε μαζί και νιώθουμε ερωτευμένες».

Το ζευγάρι ονειρεύεται να αγοράσει το δικό του σπίτι μία μέρα. Η Kaylie, αποδίδει την επιτυχία της σχέσης τους, στο ότι βασίζεται στη φιλία. «Νομίζω ότι η σχέση μας λειτουργεί γιατί είμαστε οι καλύτεροι φίλοι».

Οι χρήστες του youtube έσπευσαν να σχολιάσουν την διαφορετική σχέση. «Είναι ολοφάνερο ότι η κουμπάρα και η Ness θέλουν πιο πολύ η μία την άλλη, παρά την Katie», ανέφερε κάποιος, ενώ ένας άλλος έγραψε ότι «η Katie δέχτηκε τη σχέση αυτή μόνο και μόνο επειδή δεν θέλει να χάσει τη γυναίκα της». Ένας τρίτος παρατήρησε ότι «δεν πρόκειται να έχει καλό τέλος η κατάσταση αυτή».

Κάποιος άλλος σχολίασε πως «ο καθένας να κάνει αυτό που αισθάνεται» και ένας ακόμη είπε «έχω θυμώσει για λογαριασμό της Katie».

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share