Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024

Πανελλαδικές 2024: Mαθητής έγινε viral γιατί πήγε και έδωσε εξετάσεις με έναν τεράστιο σταυρό στο λαιμό (video)

«Ένας μεγάλος σταυρός δείχνει την πίστη, μεγάλη ετοιμότητα για τις Πανελλαδικές»

31 Μαΐου 2024 09:44
Πανελλαδικές 2024: Mαθητής έγινε viral γιατί πήγε και έδωσε εξετάσεις με έναν τεράστιο σταυρό στο λαιμό (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ώρα των Πανελλαδικών Εξετάσεων έφτασε και για τα ΓΕΛ σήμερα (31/5) με τους υποψηφίους να εξετάζονται στο μάθημα της νεολληνικής γλώσσας και λογοτεχνίας.

Όπως κάθε χρονιά συμβαίνει αυτό, έτσι και σήμερα υπήρξε ένας μαθητής, ο οποίος «έκλεψε» την παράσταση και έγινε viral με την αντίδρασή του.

Δείτε επίσης: Πανελλήνιες 2024: Αυτά είναι τα θέματα και οι απαντήσεις στα Νέα Ελληνικά για τα ΕΠΑΛ

Συγκεκριμένα, η κάμερα του Mega αποθανάτισε έναν μαθητή, ο οποίος λίγο πριν μπει στην αίθουσα για να ξεκινήσει η διαδικασία των εξετάσεων, εκτός από το διάβασμα που έριξε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, θέλησε να κάνει και μία επίκληση στον Θεό με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης, μαθητής του 1ου Λυκείου Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη, εμφανίστηκε με έναν τεράστιο σταυρό κρεμασμένο στον λαιμό του και έγινε viral.

«Χρειάζεται και η βοήθεια του Θεού»

Μάλιστα εξήγησε ότι επέλεξε να φορέσει αυτόν τον σταυρό καθώς παρόλο που διάβαζε όλη τη χρονιά, όπως είπε, «δεν μπορείς να βασιστείς ούτε στο ένα ούτε στο άλλο, χρειάζεται και η βοήθεια του Θεού».

Όταν, δε, ο δημοσιογράφος του MEGA τον ρώτησε γιατί επέλεξε να βάλει έναν τόσο μεγάλο σταυρό που πιθανότατα αφαίρεσε από τον τοίχο του σπιτιού του, ο νεαρός μαθητής απάντησε πως: «το μέγεθος μετράει προφανώς. Ένας μεγάλος σταυρός δείχνει την πίστη, μεγάλη ετοιμότητα για τις Πανελλαδικές και γενικά πιστεύω βοηθάει περισσότερο»

Όσο για τον έχει άγχος ο Παναγιώτης ξεκαθάρισε πως «αν είσαι καλά προετοιμασμένος δεν έχεις άγχος», ενώ για το θέμα της έκθεσης είπε πως «αν έχεις συνείδηση με κάποιες μπορείς να απαντήσεις σε ό,τι και αν πέσει».

Τέλος, ο Παναγιώτης είπε ότι θέλει να περάσει στο Πολυτεχνείο, καθώς θέλει να πάει σε μία σχολή που να του αρέσει και να του προσφέρει και μία επαγγελματική αποκατάσταση για το μέλλον.


 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share