Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024

Δεν άντεξε άλλο, «σπάραξε» η Δανάη Μπάρκα: «Τον πήρα τηλέφωνο και πλάνταξα...» (video)

Όλο το πλατό συγκινήθηκε με την Δανάη

24 Μαΐου 2024 11:59
Δεν άντεξε άλλο, «σπάραξε» η Δανάη Μπάρκα: «Τον πήρα τηλέφωνο και πλάνταξα...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεγάλη είναι η αγάπη που έχει η Δανάη Μπάρκα για τον δεύτερο πατέρα της, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος την Πέμπτη 24/3 στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω. Ο αγαπημένος ηθοποιός έδωσε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη για την περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που μίλησαν για τον ηθοποιό ήταν και η παρουσιάστρια, ένα από τα πολύ αγαπημένα πρόσωπα του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, αφού για χρόνια ζούσαν στο ίδιο σπίτι και μεγάλωσαν μαζί.

Με την ευκαιρία, δείτε: Συγκλονίζει ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Ήταν κεραμίδα! Έπαθα ανακοπή στο σπίτι και "επέστρεψα" στα χέρια της Βίκυς Σταυροπούλου» (video)

Μεγάλη συγκίνηση από την Δανάη Μπάρκα

Την Παρασκευή 24/5, η ταλαντούχα παρουσιάστρια στο Πάμε Δανάη αποκάλυψε πως συγκινήθηκε ιδιαίτερα όσο παρακολουθούσε την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

«Δυστυχώς επειδή ήμουν σε δουλειά πρόλαβα από τη μέση και μετά αλλά ήταν τόσο συγκινητικοί οι άνθρωποι, που μίλησαν για τον Χρήστο που ακόμα και αν είναι η δική σου οικογένεια, όταν ακούς άλλους και μάλιστα ανθρώπους που αγαπάς και έχουν αποδείξει στον χρόνο τι είναι, σε πιάνει ένα ρίγος και πόσοι άνθρωποι μιλάνε για τον ίδιο… Από τη μέση και μετά τον πήρα τηλέφωνο face time και πλάνταξα», είπε η Δανάη Μπάρκα για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share