Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Στιγμές αναπόλησης για τη Μαρία Καβογιάννη: Πως από δασκάλα σε δημοτικό βρέθηκε πρωταγωνίστρια στο MAESTRO

Η ζωή της πριν γίνει ηθοποιός

24 Μαΐου 2024 13:38
Στιγμές αναπόλησης για τη Μαρία Καβογιάννη: Πως από δασκάλα σε δημοτικό βρέθηκε πρωταγωνίστρια στο MAESTRO
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αρκετά χρόνια πίσω μας ταξιδεύει αυτή η φωτογραφία της Μαρίας Καβογιάννη, στην οποία διαδραματίζεται σε σχολείο με μαθητές όταν ακόμα εργαζόταν ως δασκάλα.

Διαβάστε επίσης: «Έπεσε» το Χ για το Maestro 2: Η συγκλονιστική ερμηνεία της Καβογιάννη στην πρεμιέρα - «Ερμηνεύει μόνο με τα μάτια…»

Πριν γίνει ηθοποιός

Πριν ασχοληθεί με το επάγγελμα του ηθοποιού, η Μαρία Καβογιάννη σπούδασε οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και παιδαγωγικά στο Μαράσλειο Διδασκαλείο. Εργάστηκε πολλά χρόνια ως εκπαιδευτικός. Παράλληλα φοίτησε και στη Δραματική Σχολή του Καρόλου Κουν, απ' όπου αποφοίτησε το 1986 μαζί με τις Καίτη Κωνσταντίνου και Υρώ Μανέ.

Η πορεία της στο χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης

Η Μαρία Καβογιάννη έχει παίξει σε ρόλους τόσο κωμικούς όσο και δραματικούς με μεγάλη επιτυχία. Μερικά από τα πιο γνωστά είναι ο ρόλος της Κορίνας στα «Εγκλήματα» ή της Ασπασίας στο «Ντόλτσε Βίτα». Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλά επεισόδια της σειράς «Επτά Θανάσιμες Πεθερές» ενώ πρόσφατα συνεργάστηκε με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για την επική σειρά «Maestro» στην οποία υποδύεται την κακοποιημένη σύζυγο.

Με το εξαιρετικό ταλέντο της κατάφερε να εισχωρήσει στον κόσμο του τηλεοπτικού και θεατρικού κοινού.

Η φωτογραφία που αναρτήθηκε στο instagram στο λογαριασμό της Elena' s Diary και μας γυρίζει τον χρόνο αρκετά πίσω.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share