Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Κρίμα αυτό που μαθεύτηκε για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Δεν μπορεί να ξυπνήσει γιατί...»

Η πραγματικότητα για τον τραγουδιστή

24 Μαΐου 2024 13:00
Κρίμα αυτό που μαθεύτηκε για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Δεν μπορεί να ξυπνήσει γιατί...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μάχη να μείνει εν ζωή δίνει ο Δημήτρης Κόκοτας, από τις 28 Μαρτίου όταν και υπέστη ανακοπή καρδιάς και έκτοτε νοσηλεύεται στο «Γεννηματάς».

Ο τραγουδιστής φαίνεται να διαγράφει μια σταθερή πρόοδο μετά τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε, που τον κράτησε για μεγάλο διάστημα διασωληνωμένο στη ΜΕΘ. Πλέον, έχει αποσωληνωθεί και σταδιακά ανακτά τις αισθήσεις του.

Διαβάστε επίσης: Δυστυχώς έτσι έχει η κατάσταση για τον Δημήτρη Κόκοτα: Η σκληρή πραγματικότητα που πρέπει να αποδεχτεί η οικογένεια του τραγουδιστή (video)

Η Σάντρα Βουτσά, η οποία είναι στενή συνεργάτης του τραγουδιστή αναφέρθηκε στα νεότερα σχετικά με την υγεία του. «Ο Δημήτρης δεν έχει ξυπνήσει ακόμη, γιατί τα φάρμακα της καταστολής είναι πάρα πολύ βαριά και για να συνέλθει κάποιος όταν του κόβουν τα φάρμακα της καταστολής θέλει κάποιο χρόνο. Δεν μπορεί δηλαδή από τη μία μέρα στην άλλη να σηκωθεί. Ο κάθε οργανισμός θέλει τον χρόνο του, άλλος μπορεί να θέλει μία εβδομάδα, άλλος 20 μέρες, άλλος 10 μέρες…κάθε ένας ξυπνάει διαφορετικά», είπε αρχικά στην εκπομπή του ANT1, «To Πρωινό».

«Επειδή προφανώς έχει αρχίσει να φεύγει η επήρεια των φαρμάκων, αρχίζει και αντιδρά. Άμα του σφίξεις πολύ δυνατά το χέρι, το τραβάει. Ακόμα δεν έχει ξυπνήσει κανονικά και θα ήταν και πρωτάκουστο να ξυπνήσει τόσο γρήγορα. Αναπνέει μόνος του. Τώρα είναι οι μέρες της υπομονής», επεσήμανε η Σάντρα Βουτσά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share