Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Απλή και Ατημέλητη: Η Ελένη Μενεγάκη σαν ελληνίδα θέα ποζάρει άβαφη στη βεράντα της βίλας της (photos)

Μείναμε με το στόμα ανοιχτό

24 Μαΐου 2024 13:11
Απλή και Ατημέλητη: Η Ελένη Μενεγάκη σαν ελληνίδα θέα ποζάρει άβαφη στη βεράντα της βίλας της (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εντυπωσιάζει για άλλη μία φόρα η Ελένη Μενεγάκη, η οποία έχει συνηθίσει να δημοσιεύει φωτογραφίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ξετρελένοντας τους ακολούθους της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα όσον αφορά τις καθημερινές ημέρες, ωστόσο το Σαββατοκύριακο είναι πιο χαλαρό, καθώς μπορεί να απολαύσει την ηρεμία της.

Με την ευκαιρία, δείτε: Άναυδη η Ελένη Μενεγάκη: Βρήκε την ιδανική γυναίκα για τον γιο της, «Τι δουλευταροού… νύφη να σε είχα…» (video)

Μέχρι να έρθει η ώρα της εκπομπής της στο Mega η Ελένη Μενεγάκη έχει στη διάθεση της να εκμεταλλευτεί τα πρωινά της, τα οποία συνήθως περνάει στη βίλα της στα Μελίσσια.

Η Παρασκευή 24/5 λοιπόν ήταν μια τέτοια ημέρα για την ταλαντούχα παρουσιάστρια, καθώς όπως έγινε γνωστό από την ανάρτησή της στο instagram, η ίδια πήρε το πρωινό της στο καταπράσινο μπαλκόνι του σπιτιού της μαζί με το σκυλάκι της.

Η γλυκιά ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη από το μπαλκόνι του σπιτιού της στα Μελίσσια

«Μια καλημέρα κι από εμάς», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη.

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par @elenimenegaki


Λίγα λόγια για το σπίτι της

Πρόκειται για ένα οίκημα 1.000 περίπου τ.μ το οποίο αποτελείται από από ένα ενιαίο συγκρότημα δύο κατοικιών σε οικόπεδο έκτασης 2.500 τ.μ. που η Μενεγάκη είχε αποκτήσει το 2004 όταν ήταν παντρεμένη με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο.

Συγκεκριμένα αποτελείται από μία μεζονέτα και ένα ισόγειο, όπου η μεζονέτα περιλαμβάνει υπόγειο 208 τ.μ. Εκεί υπάρχουν 6 τεράστιες αποθήκες, κλιμακοστάσιο και 2 χώροι στάθμευσης, όπως επίσης και ένα ισόγειο 270 τμ το οποίο αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία, καθημερινό δωμάτιο, γραφείο, αποθήκη, W.C., κουζίνα, εξώστες, εσωτερικό κλιμακοστάσιο.

Ο πρώτος όρος είναι 208 τ.μ. και αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 3 λουτρά, γκαρνταρόμπα, αποθήκη, διάδρομος, εσωτερικό κλιμακοστάσιο, φωταγωγός, υπαίθριος χώρος, εξώστες. Το δεύτερο ακίνητο εντός του οικοπέδου σε τμήμα 313,50 τ.μ. είναι μια αυτοτελής και ανεξάρτητη κάθετη ιδιοκτησία και περιλαμβάνει ένα δωμάτιο, κουζίνα-καθιστικό, ημιυπαίθριο χώρο, πισίνα, αποδυτήρια και λουτρό, συνολικής επιφάνειας 115,40 τ.μ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share