Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Άναυδη η Ελένη Μενεγάκη: Βρήκε την ιδανική γυναίκα για τον γιο της, «Τι δουλευταροού… νύφη να σε είχα…» (video)

Κατενθουσιάστηκε η παρουσιάστρια

23 Μαΐου 2024 17:10
Άναυδη η Ελένη Μενεγάκη: Βρήκε την ιδανική γυναίκα για τον γιο της, «Τι δουλευταροού… νύφη να σε είχα…» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με το στόμα ανοιχτό έμεινε η Ελένη Μενεγάκη με συνεργάτιδά της, η οποία παρευρέθηκε στην εκπομπή ώστε να παρουσιάσει ένα θέμα.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια του Mega σηκώθηκε από τη θέση της, την φίλησε και αναφώνησε «πραγματικά δηλαδή, νύφη να σε είχα, θα σε έδινα εύκολα! Συγχαρητήρια!».

Δείτε επίσης: «Λιώνει» για εκείνη: Ο Άγγελος Λάτσιος εύχεται δημόσια στην Ελένη Μενεγάκη με τον πιο γλυκό τρόπο: «Eλένη, για εμένα μαμά»

Επί του θέματος, η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε «εμείς οι Έλληνες πόσες φορές έχουμε ανέβει στην Ακρόπολη» και η συνεργάτης της απάντησε «να σου πω γιατί μίλησε με έναν τουριστικό πράκτορα…» και τότε η παρουσιάστρια την διέκοψε, γιατί ενθουσιάστηκε που η δημοσιογράφος είχε την απάντηση.

Έκπληκτη η Ελένη Μενεγάκημε συνεργάτιδά της

Η παρουσιάστρια του Mega, από τον ενθουσιασμό της, σηκώθηκε από τη θέση της, την αγκάλιασε, τη φίλησε και της ευχήθηκε, για τη νέα σεζόν, «έλα να σε φιλήσω! Τι δουλευταρού! Πραγματικά την ευχή μου, με την ευχή μου στον επόμενο που θα πας. Πραγματικά δεν αφήνεις τίποτα, δε σε πιάνω πουθενά που να μην είσαι ενημερωμένη. Πραγματικά δηλαδή, νύφη να σε είχα, θα σε έδινα εύκολα! Συγχαρητήρια!».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share