Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

«Γιατί όχι...»: Επανένωση για Σίσσυ Χρηστίδου & Θοδωρή Μαραντίνη, τον συγχώρεσε 5 χρόνια μετά το διαζύγιο (video)

Ανατροπή για το ζευγάρι!

24 Μαΐου 2024 10:44
«Γιατί όχι...»: Επανένωση για Σίσσυ Χρηστίδου & Θοδωρή Μαραντίνη, τον συγχώρεσε 5 χρόνια μετά το διαζύγιο (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εξομαλύνθηκε η σχέση της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη, 5 χρόνια από το πολύκροτο διαζύγιό τους και τις δικαστικές διαμάχες.

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης ήταν μαζί για 13 έτη και παντρεμένοι για 9 χρόνια, ενώ απέκτησαν μαζί και δύο παιδιά.

Πιο συγκεκριμένα, το ζευγάρι ανακοίνωσε τον Απρίλιο του 2019 την απόφαση του να χωρίσει, βγάζοντας την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε τους δρόμους μας σαν ζευγάρι, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου. Αυτή τη δύσκολη απόφαση την πήραμε ύστερα από πολύ μεγάλη προσπάθεια, ώριμη σκέψη και πάντα μέσα από το πρίσμα της αδιαμφισβήτητης αγάπης που μοιραζόμαστε για τα δύο μας παιδιά, για τα οποία ασφαλώς και παραμένουμε ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, διατηρώντας την οικογένειά μας κάτω από μια νέα, πρωτόγνωρη για εμάς, δομή».

Το πρωί της Τρίτης (21/5), η παρουσιάστρια του Mega δημοσίευσε ένα insta story στο οποίο τραγουδάει ένα τραγούδι του πρώην συζύγου της.

Η απάντηση του Θοδωρή Μαραντίνη για τη Σίσσυ Χρηστίδου

Ο τραγουδιστής των Onirama, αρχικά, αναφέρθηκε στη Μαρίνα Σάττι και στη συνέχεια, σχολίασε τη δημόσια κίνηση της Σίσσυς Χρηστίδου, να τραγουδήσει κομμάτι του.

«Έβγαλα νησιώτικο τραγούδι και μετά από λίγες ημέρες και έβγαλε και η Μαρίνα και είχε λίγο πλάκα. Κάθε ημέρα ασχολείστε με αυτή στα κανάλια είχε πλάκα αυτοσαρκάστηκα για αυτό. Νομίζω μας πήγε τάπα, ναι», ανέφερε αρχικά για το νέο τραγούδι της Μαρίνας Σάττι που έχει προκαλέσει πανικό σε όλα τα social media.

Στη συνέχεια, σε ερώτηση για τη Σίσσυ Χρηστίδου και το βίντεό της, απάντησε: «Είδα τη Σίσσυ να τραγουδά το τραγούδι μου. Είναι μεγάλη κουβέντα το αν είμαστε πια μια χαρά. Επαγγελματίας είμαι, αν μου ζητούσαν να ξαναγράψω τραγούδι για την εκπομπή της γιατί όχι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share