Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Θρίλερ με τον Γιώργο Μαρίνο! «Υποθέτουμε ότι είναι...» (Video)

Όσα εξομολογείται η Κατιάνα Μπαλανίκα

2 Νοεμβρίου 2021 14:32
 Θρίλερ με τον Γιώργο Μαρίνο! «Υποθέτουμε ότι είναι...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Μαρίνος και η Κατιάνα Μπαλανίκα υπήρξαν πολύ καλοί φίλοι επί σειρά ετών. Τα τελευταία χρόνια κανείς δεν γνωρίζει λεπτομέρειες για το πού βρίσκεται και πώς ζει ο ηθοποιός.

Καλεσμένη στο Πρωινό, η Κατιάνα Μπαλανίκα είπε σχετικά: «Δεν έχω επαφές, ούτε εγώ ούτε κανένας μας. Αυτό που ξέρω είναι ότι είναι κοντά σε μια οικογένεια που είναι φίλοι και τον αγαπάνε και δεν έχουμε επαφή. Υποθέτουμε ότι είναι καλά. Προφανώς είναι επιλογή του».

Όσο για το αν έχει προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί του, η Κατιάνα Μπαλανίκα λέει: «Όταν κατάλαβα ότι δεν θέλει, γιατί αν ήθελε… Εγώ ξέρεις, όταν κάποιος δεν θέλει υποχωρώ. Δεν επιμένω. Σέβομαι τις επιλογές των ανθρώπων».

Επίσης, στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη είχε μιλήσει το πρωί της Δευτέρας (4/10) η Άννα Φόνσου η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Γιώργο Μαρίνο.

Αποκαλύψεις-φωτιά για τον Γιώργο Μαρίνο: «Δεν ξέρω αν ο άνθρωπος είναι...»

Γιώργος Μαρίνος: Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένος ο Κωνσταντίνος Δανίκας, το πρωί της Τρίτης. Ο τηλεοπτικός Φανούρης από τις Άγριες Μέλισσες άφησε για λίγο το Διαφάνι αλλά και για τον Γιώργο Μαρίνο.

Ο Κωνσταντίνος Δανίκας ξεκαθάρισε από την αρχή της συνέντευξής του πως δεν πρόκειται να κάνει spoiler σε ότι αφορά τις εξελίξεις της δραματικής σειράς του Ant1 ενώ η συζήτηση έφθασε γρήγορα και στο νονό του, Γιώργο Μαρίνο. Η Φαίη Σκορδά τον ρώτησε για το λόγο που απέχει ο Γιώργος Μαρίνος από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Λόγω συνεργασίας με τον πατέρα μου, ο Γιώργος Μαρίνος πάντρεψε τους γονείς μου και με βάφτισε κιόλας. Δεν έχουμε καμία σχέση, ούτε εγώ ούτε η οικογένειά μου. Εγώ νομίζω ότι ο Γιώργος Μαρίνος επίτηδες θέλει να μείνει στην καρδιά του κόσμου ως ο Γιώργος Μαρίνος που ξέρουμε, ο showman, ο τραγουδιστής, ο ηθοποιός. Μάλλον γι’ αυτό το λόγο έχει χαθεί.

Δεν ξέρω αν ο άνθρωπος είναι καλά, αν συμβαίνει οτιδήποτε, κανένας δεν γνωρίζει. Τουλάχιστον από τον δικό μου κύκλο δεν γνωρίζει κανείς. Τελευταία φορά τον είδα σε μια θεατρική παράσταση πριν από πάρα πολλά χρόνια.

Σαν παιδί τον έζησα αρκετά, αλλά από κάποια ηλικία και μετά δεν είχαμε καμία σχέση. Τον θαυμάζω, με ενέπνευσε για τη δουλειά μου, αλλά μέχρι εκεί, πιο τυπικές σχέσεις» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Δανίκας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share