Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Final-4 Euroleague: Άγρια επεισόδια έξω από την Uber Arena, Τούρκοι επιτέθηκαν σε οπαδούς του Παναθηναϊκού – Τραυμάτισαν αστυνομικό στο σημείο (video)

Πήγαν να μπουν με «ντου» στο γήπεδο

24 Μαΐου 2024 17:15
Final-4 Euroleague: Άγρια επεισόδια έξω από την Uber Arena,  Τούρκοι επιτέθηκαν σε οπαδούς του Παναθηναϊκού – Τραυμάτισαν αστυνομικό στο σημείο (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επεισόδια ξέσπασαν έξω από την UBER Arena δύο ώρες πριν από το τζάμπολ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Φενέρμπαχτσε για τα ημιτελικά του Final Four στο Βερολίνο.

Περίπου 50-100 οπαδοί της τουρκικής ομάδας, χωρίς εισιτήριο, έκαναν "ντου", προσπαθώντας να μπουν στο γήπεδο.

Κάπως έτσι, ήρθαν σε σύγκρουση με τις αστυνομικές δυνάμεις. Στο σημείο βρίσκονταν οπαδοί Παναθηναϊκού, οι οποίοι περίμεναν να μπουν στο γήπεδο, δεν προκάλεσαν κανέναν επεισόδιο και δέχθηκαν μπουκάλια από τους οπαδούς της Φενέρ.

Το «ντου» των Τούρκων οπαδών και ο τραυματισμός αστυνομικού

Μάλιστα, από τα επεισόδια προκλήθηκε και τραυματισμός αστυνομικού, στον οποίο και παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες από το ιατρικό προσωπικό, το οποίο βρίσκεται στην UBER Arena.

Ακολούθως, έκλεισαν όλες οι θύρες της UBER Arena, μέχρι να εξομαλυνθεί η κατάσταση με τους Τούρκους οπαδούς που κατάφεραν να περάσουν στο γήπεδο, χωρίς εισιτήριο.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share