Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Έχεις τρεις μήνες ζωής μου είπαν οι γιατροί. Μου βρήκαν μια καρκινάρα σαν πορτοκάλι»

Ο καρκίνος του Σπύρου Παπαδόπουλου ήταν δύσκολος και επικίνδυνος

24 Μαΐου 2024 13:50
Σπύρος Παπαδόπουλος: «Έχεις τρεις μήνες ζωής μου είπαν οι γιατροί. Μου βρήκαν μια καρκινάρα σαν πορτοκάλι»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”, μίλησε για το τέλος της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά», για τους γάμους του και το πώς αντιμετώπισε τον καρκίνο.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν μπορούσε να αντισταθεί στην απιστία

Όπως υπογράμμισε για τους γάμους του «ήμουν φανατικά εναντίον το γάμου κι έκανα δύο. Ήμουν εναντίον των μακρόβιων σχέσεων κι έκανα 2-3 πολύ μεγάλες, δυνατές και σπουδαίες. Πριν τον γάμο μου με την Αθηνά Τσιλύρα, υπάρχει ακόμα ένας γάμος. Ούτε ξέρω πως παντρευόμουν, γινόταν συνήθως για χατίρια άλλων. Ο άντρας δεν μπορεί να κρυφτεί όταν του φύγει η ερωτική επιθυμία. Μην φανταστείς ότι υπήρξα πιστός άνθρωπος, προσπαθούσα.Δεν έκανα εύκολα την απιστία, αντιστεκόμουν πολύ. Έπρεπε να είναι κάτι που μου αρέσει τρομερά και μου μουδιάζει το σώμα και τότε έλεγα δεν γίνεται, πρέπει να το κάνω. Δεν έλεγα ότι απάτησα, ήταν κρυφό. Ποτέ δεν γύρισα χωρίς ενοχές πίσω, ήμουν χάλια. Με καταλάβαινα από τα ηλίθια μάτια μου. Αλλά την επόμενη το ξαναέκανα, όχι συχνά».

Διαβάστε επίσης: Σε ρόλο έκπληξη ο Σπύρος Παπαδόπουλος μετά την τεράστια επιτυχία

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Έχεις τρεις μήνες ζωής μου είπαν οι γιατροί. Μου βρήκαν μια καρκινάρα σαν πορτοκάλι»

Για την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» ο Σπύρος Παπαδόπουλος επεσήμανε «προσπαθώ να ακούω την αλήθεια μέσα μου. Ξύπνησα στη Νάξο στις 05:30 κι έγραψα ότι είναι η τελευταία εκπομπή της χρονιάς. Κάποιοι το παρεξήγησαν και νόμιζαν ότι είναι το τελευταίο επεισόδιο κι είχαμε άλλα τρία και μία κυρία μας τα έκοψε. Κυρία καταχρηστικός όρος… δεν προλάβαμε να χαιρετήσουμε. Υπέβοσκε κάτι στην ψυχή μου, γιατί γίνονταν πράγματα που δεν ήταν της αρεσκείας μου. Αλληθωρίζαμε λίγο προς τα νούμερα τα οποία δεν κοιτούσα ποτέ. Εγώ ήθελα να παρουσιάζω τα τραγούδια που μεγάλωσα και να μαθαίνουν οι πιτσιρικάδες τον Τσιτσάνη και τον Βαμβακάρη. Γίνονταν όλο και πιο πολλές παρεκκλίσεις τα δύο τελευταία χρόνια και δεν ήθελα να έρθω σε ρήξη… Δεν προβλήθηκαν οι εκπομπές. Στην τηλεόραση δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που είναι άσχετοι με το αντικείμενο, δεν αγαπούν και δεν σέβονται».

Ο καρκίνος του Σπύρου Παπαδόπουλου ήταν δύσκολος και επικίνδυνος

Όσον αφορά τη μάχη του με τον καρκίνο, ο Σπύρος Παπαδόπουλος σημείωσε «έγινα πραγματιστής κι είπα ότι θα το διαχειριστώ. Είχα ψυχραιμία. Ήταν πολύ δύσκολος κι επικίνδυνος καρκίνος. Ο γιατρός μου είπε έχεις μια καρκινάρα σαν πορτοκάλι, μπορεί να έχεις 3 μήνες ζωής. Ο όγκος ήταν μέσα στο νεφρό. Αν είχαν βγει έξω τα καρκινικά κύτταρα, ήταν τελειωμένο. Αφαιρέσαμε το νεφρό, όπως ήταν».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share