Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024

Survivor spoiler: Της διαρροής το κάγκελο - Η Σοφία τα έχωσε στον πρώην της, μόλις αυτός βγήκε και την έκραξε στην τηλεόραση!

Μας περνάνε για ηλίθιους μάλλον!

25 Φεβρουαρίου 2021 10:11
Survivor spoiler: Της διαρροής το κάγκελο - Η Σοφία τα έχωσε στον πρώην της, μόλις αυτός βγήκε και την έκραξε στην τηλεόραση!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 4: Επειδή στα παιχνίδια της μοίρας δεν πιστεύουμε εύκολα παρατηρήσατε χτες ότι η Σοφία Μαργαρίτη έκανε επίθεση στον πρώην άνδρα της;

Και θα μου πείτε τώρα, φυσικά αλλά έχει δίκιο! Βρε δίκιο έχει, δύο μήνες εκεί μέσα όμως η ίδια γιατί δεν είχε αναφέρει ποτέ πως βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της και το έκανε χτες; Κάποιος πιο πονηρός από εμένα θα έλεγε πως της σφύριξαν ότι εκείνος έχει βγει σε κανάλια και την έχει "κράξει" αποκαλύπτοντας πως έχει εκείνος την επιμέλεια των παιδιών τους!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Το συγκεκριμένο ζήτημα δεν μας αφορά, αφού είναι οικογενειακό πρόβλημα του πρώην ζευγαριού! Εκείνο όμως που μας αφορά είναι οι διαρροές που πάνε και έρχονται μέσα στο παιχνίδι! Ποιος αποκάλυψε στη Σοφία ότι ο άνδρα της βγήκε και την έκραξε σε πρωινή εκπομπή; Γιατί 2 μήνες δεν είχε αναφερθεί σε εκείνον και έγινε τώρα; Της διαρροής το κάγκελο θα πούμε εμείς! Κρατήστε και τίποτα κρυφό να το μάθουν οι παίκτες μόλις βγουν...

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share