Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024

Survivor 2024 spoiler 21/05: Αποχωρεί με εντολή γιατρού παίκτης των Μαχητών - Έχει βουίξει ο Άγιος Δομίνικος

Σοβαρός τραυματισμός παίκτη των Μαχητών!

21 Μαΐου 2024 13:02
Survivor 2024 spoiler 21/05: Αποχωρεί με εντολή γιατρού παίκτης των Μαχητών - Έχει βουίξει ο Άγιος Δομίνικος
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 2024 spoiler 21/05: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor 2024 και ακόμα μια οικειοθελής αποχώρηση ανάμενεται να σκάσει στο ριάλιτι και αφορά παίκτη των Μαχητών.

Στο χθεσινό αγώνισμα είδαμε τους Μαχητές να επικρατούν με 12-7 των Κόκκινων και να φτάνουν στην κερδισμένη ασυλία που έφερε υποψήφιο προς αποχώρηση τον Χριστόφορο Ταξίδη για την ομάδα των Διασήμων.

Ωστόσο για να φτάσουν στη νίκη αυτοί οι Μαχητές έφερε τον σοβαρό τραυματισμό ενός παίκτης τους, που αυτή την ώρα που μιλάμε βρίσκεται στο νοσοκομείο κι όλα είναι ανοικτά για την αποχώρησή του ή όχι από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor 2024.

Διαβάστε επίσης: Survivor 2024 highlights 20/05: Ο νέος τραυματισμός που «πάγωσε» τους πάντες - Η ξαφνική ανακοίνωση του Λιανού

Survivor 2024 spoiler 21/05: Σοβαρός τραυματισμός παίκτη των Μαχητών! Αποχωρεί άρον άρον από τον Άγιο Δομίνικο;

Survivor 2024 spoiler 21/05: Ποιος παίκτης τραυματίστηκε σοβαρά;

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως δεν πρόκειται για Έλληνα παίκτη αλλά για Τούρκο, γι' αυτό και δεν έχει σημάνει συναγερμός στη παραγωγή, μιας και οι Έλληνες παίκτες είναι μετρημένα κουκιά και δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες απώλειες, εκτός προγραμματισμού.

Ο λόγος για τον Οκεντάι, ο οποίος χτες στην προσπάθειά του να φέρει τη νίκη απέναντι στην Γιώργο Παπαχαραλάμπους τραυματίστηκε στο πόδι. Και παρότι τερμάτισε και χάρισε την ασυλία στους Μαχητές τελικά το πρόβλημα αποδείχθηκε πιο σοβαρό από ότι ήταν, αφού αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου παραμένει μέχρι σήμερα.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Οκεντάι δεν θα αποχωρήσει, τουλάχιστον προς το παρών από το Survivor, αφού και σε αντίστοιχες περιπτώσεις έμειναν παίκτες εκτός αγωνιστικής δράσης ακόμα και για έναν μήνα. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως το τουρκικό Survivor βρίσκεται σε πιο αρχικό στάδιο σε σχέση με το ελληνικό που έχει μπει στην τελική του ευθεία.

Οι επόμενες μέρες για το μέλλον του Οκεντάι στο Survivor 2024 είναι κρίσιμες!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share