Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Το εξώδικο της Σοφίας στον πρώην της - "Βρήκα δουλειά σε τηλεοπτικό show που γυρίζεται στο εξωτερικό για να μεγαλώσω τα παιδιά μου"!

Άνεργη 3 μήνες η Σοφία

10 Φεβρουαρίου 2021 11:40
Survivor 4: Το εξώδικο της Σοφίας στον πρώην της -
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 4: Μια μέρα μετά τις αποκαλύψεις του πρώην συζύγου της Σοφίας Μαργαρίτη, κύριου Βουτσελά, ήρθε η απάντηση μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου!

Συγκεκριμένα η εκπομπή έβγαλε στην φόρα εξώδικο της Σοφίας, πριν μπει στο Survivor, όπου ενημέρωνε ότι μπαίνει στο Survivor επειδή είναι άνεργη από τον Σεπτέμβριο του 2020 και θέλει να βρει χρήματα για τα παιδιά της!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Στο εξώδικο αυτό που έστειλε η Σοφία Μαργαρίτη στον σύζυγό της στις 21 Δεκεμβρίου του 2020 του γνωστοποιούσε ότι βρήκε εργασία στο εξωτερικό σε πρότζεκτ που θα προβάλλεται τηλεοπτικά ώστε να βρει χρήματα για τα παιδιά της! Ταυτόχρονα απαγόρευε να ειπωθεί το παραμικρό για την ίδια και την προσωπική της ζωή!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Survivor spoiler: Νέος χοντρός τσακωμός των μπλε με την παραγωγή - Το σκάνδαλο με την Ανθή Σαλαγκούδη που έφερε την ήττα!

Survivor spoiler: Έχετε παρατηρήσει τι έχει συμβεί στα τρία επεισόδια της εβδομάδας με την Ανθή Σαλαγκούδη στα αγωνίσματα;

Και στα τρία η Ανθή Σαλαγκούδη έχει αποχωρήσει ως αδιάθετη ενώ μόνο στο χθεσινό αγωνίστηκε για ένα γύρο και μετά αποχώρησε για το νοσοκομείο! Εφόσον δεν είχε φύγει θα είχε παίξει εκείνη αντί της Καρολίνας που είναι πολύ δυνατή παίκτρια, θα είχε χάσει πιθανότατα και το αποτέλεσμα ασυλίας θα ήταν διαφορετικό αφού μιλάμε για ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο 10-8! Η Ανθή θα είχε παίξει τουλάχιστον μια φορά ακόμα και το 10-8 θα ήταν τουλάχιστον 9-9!

ο σκάνδαλο με την Ανθή Σαλαγκούδη που έφερε την ήττα!

Αυτό έκανε έξαλλη την μπλε ομάδα, η οποία άρχισε να κατηγορεί την Ανθή πως κάνει επίτηδες την αδιάθετη για να μην αγωνιστεί, αφού αυτή ήταν η τρίτη φορά σε τρεις μέρες που έγινε ακριβώς το ίδιο πράγμα! Το γεγονός πως η χθεσινή ασυλία περιλάμβανε και φαγητό και οι μπλε έμειναν για ακόμα μια μέρα χωρίς φαγητό έφερε εντάσεις και νεύρα!

Πρώτος ο Νίκος Μπάρτζης που τα έβαλε με την παραγωγή, αφού τόνισε πως κλείνει τα μάτια σε σκάνδαλα που κοστίζουν στην ομάδα του, ώστε να κερδίζει η κόκκινη ομάδα! Και εδώ που τα λέμε δεν είναι και τόσο δίκαιο όλο αυτό που γίνεται! Η απόφαση πάντως από την παραγωγή έχει παρθεί και αναμένεται να ενισχύει την μπλε ομάδα, κάτι που πιθανότατα θα γίνει στο επεισόδιο της Κυριακής (14/02)!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Survivor spoiler: Έντονη ανησυχία για την υγεία της Ανθής Σαλαγκούδη - Αποχωρεί από το Survivor;

Survivor spoiler: Δύσκολες ώρες για την Ανθή Σαλαγκούδη στο Survivor, με την παίκτρια των κόκκινων να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο!

Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος στο χθεσινό αγώνισμα αγωνίστηκε μόλις για ένα παιχνίδι και στην συνέχεια νοσηλεύτηκε λόγω αδιαθεσίας! Μάλιστα αυτή ήταν η τρίτη φορά σε τρεις μέρες που συνέβη κάτι ανάλογο με την ανησυχία για την ίδια να είναι έντονη!

Λίγες ώρες μετά, στο συμβούλιο του νησιού η Ανθή Σαλαγκούδη απουσίαζε, κάτι το οποίο φούντωσε τις φήμες αποχώρησής της από το παιχνίδι! Μάλιστα ο Γιώργος Λιανός όταν το ανακοίνωσε στους παίκτες άφησε ορθάνοικτο να συμβεί κάτι τέτοιο, όπως και στην περίπτωση της Μαριπόζα, που το Athensmagazine.gr πρώτο σας έχει ενημερώσει ότι θα φύγει, αν όχι τώρα, την επόμενη φορά που θα νιώσει κάποια αδιαθεσία!

Survivor spoiler: Έντονη ανησυχία για την υγεία της Ανθής Σαλαγκούδη - Έχει μείνει

Όσον αφορά πάντως την Ανθή Σαλαγκούδη, μεγάλη ανησυχία έχει προκαλέσει το γεγονός πως έχει αδυνατίσει αρκετά, ενώ ήταν ήδη αρκετά αδύνατη όταν μπήκε στο παιχνίδι και χαρακτηριστικό είναι πως σε αρκετά πλάνα φαίνονται τα... κόκκαλά της κάτι που έχει προκαλέσει πανικό!

Από την άλλη την παραγωγή δεν θα την χαλούσε να αποχωρήσει η Ανθή, αφού τα χρήματα που παίρνει είναι αρκετά και θα είναι μια μεγάλη ανάσα το ενδεχόμενο η νέα εβδομάδα να την βρει εκτός Survivor!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share