Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024

Survivor 2024 trailer 21/05: Χάος μετά την υποψηφιότητα του Χριστόφορου - «Είναι σαν μια κατίνα που κάνει όσα βλέπει η πεθερά...»

Και τα... πυρά εν όψει του φινάλε συνεχίζονται

21 Μαΐου 2024 07:37
Survivor 2024 trailer 21/05: Χάος μετά την υποψηφιότητα του Χριστόφορου - «Είναι σαν μια κατίνα που κάνει όσα βλέπει η πεθερά...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 2024 trailer 21/05: Και το... χάος συνεχίζεται κανονικά στο Survivor, με τους παίκτες να παλεύουν για την επιβίωσή τους και να χρειάζεται να αντέξουν τα «πυρά» κάθε είδους, που έρχονται από οποιαδήποτε πλευρά, κάτι που συνέβη και μετά την υποψηφιότητα του Χριστόφορου Ταξίδη.

Ο Φάνης Μπολέτσης, στο νέο επεισόδιο, ξεκινά το... κράξιμο σε Γιώργο Γκιουλέκα και Γιώργο Παπαχαραλάμπους, θεωρώντας περίεργο να ψηφίζουν το συμπαίκτη τους και, λίγο μετά, η κόκκινη ομάδα συγκεντρώνεται να τα βάλει με την μπλε ομάδα και τη Δώρα Νικολή, θεωρώντας πως επιδίδονται σε... κατινιές.

Survivor 2024 trailer 21/05: Η νέα «μάχη» και ο υποψήφιος προς αποχώρηση

Λίγο μετά, οι δύο ομάδες παρατάσσονται για τον τρίτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, σε έναν ακόμη απαιτητικό στίβο μάχης, όπου οι εκπλήξεις είναι πολλές και η «μάχη» για ακόμη μια φορά θα είναι μεγάλη, ώστε να αποφευχθεί η νέα υποψηφιότητα σε οποιαδήποτε από τις δύο πλευρές.

Αργότερα, σε ένα ακόμη κρίσιμο συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός καλεί άπαντες να ψηφίσουν και να δώσουν τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση, έχοντας ουσιαστικά τέσσερις μαζί με τη Δώρα, που βρέθηκε εκτός εαυτού, με τη μονομαχία να πλησιάζει.

Δείτε το trailer:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share