Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024

Survivor 2024: Δολοπλόκος ο Φάνης Μπολέτσης – «Φάσκει και αντιφάσκει, προσπαθεί να βγάλει θέμα απ’ το τίποτα»

«Mάλλον είναι χαζοί και δεν καταλαβαίνουν...»

22 Μαΐου 2024 09:31
Survivor 2024: Δολοπλόκος ο Φάνης Μπολέτσης – «Φάσκει και αντιφάσκει, προσπαθεί να βγάλει θέμα απ’ το τίποτα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 2024: Τις τελευταίες εξελίξεις και όσα λέχθησαν στο χθεσινοβραδινό Συμβούλιο του Survivor δεν παρέλειψε να σχολιάσει ο Χριστόφορος Ταξίδης στο αποψινό (21/5) επεισόδιο. Ο παίκτης των Κόκκινων στοχοποίησε τον Φάνη Μπολέτση, καταδικάζοντας την στάση που κράτησε απέναντι στην ψήφισή του, καθώς όπως δηλώνει, επιδιώκει να προκαλέσει ρωγμές στην ομάδα.

Με την ευκαιρία, δείτε: Survivor 2024 spoiler 22/05: Δυστυχώς! Αυτή είναι η αλήθεια για τον σοβαρό τραυματισμό του Φάνη Μπολέτση!

«Πάλι προσπαθεί να βγάλει θέμα από εκεί που δεν υπάρχει»

Δεν πέφτω κι απ’ τα σύννεφα που ψηφίστηκα στο χθεσινό Συμβούλιο. Οι επιλογές αυτή τη στιγμή είναι μόνο δύο: εγώ και ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους. Ο Γκιουλέκας και η Κατερίνα εξαιρούνται προς το παρόν από την ψηφοφορία. Στα στατιστικά την τελευταία εβδομάδα είμαστε πάνω-κάτω στα ίδια, είμαστε λίγο ντεφορμέ», υποστήριξε ο Χριστόφορος στο αποψινό Survivor.

«Ο τραυματισμός μου δεν πρέπει να σταθεί εμπόδιο για την ομάδα. Και ο Γιώργος είναι τραυματισμένος και έχει κάποιες ενοχλήσεις. Οπότε στάθηκαν στη λεπτομέρεια και ψηφίστηκα εγώ. Όλα καλά. Όσον αφορά την τοποθέτηση του Φάνη για την ψήφισή μου, που λέει ότι οι Κόκκινοι έκαναν ολόκληρη κατακραυγή απέναντι στη Δώρα και τώρα ξαφνικά ψηφίζουν εμένα. Αυτό δεν ισχύει, πάλι προσπαθεί να βγάλει θέμα από εκεί που δεν υπάρχει», τόνισε ο παίκτης των Κόκκινων.

«Εγώ ποτέ δεν έχω ζητήσει από κάποιον να μην με ψηφίσει επειδή είμαι τραυματισμένος. Σκέφτομαι ότι μάλλον είναι χαζοί και δεν καταλαβαίνουν τη διαφορά ή το κάνουν εσκεμμένα για να δημιουργήσουν τριβές στην ομάδα, που αυτό δεν πρόκειται να συμβεί»,ξεκαθάρισε ο 23χρονος παίκτης.

«Mάλλον είναι χαζοί και δεν καταλαβαίνουν τη διαφορά ή το κάνουν εσκεμμένα για να δημιουργήσουν τριβές στην ομάδα»

«Εγώ εξέφρασα την άποψη και το παράπονό μου προς το πρόσωπό της και συμφώνησαν και οι Μπλε και οι Κόκκινοι. Οπότε ο Φάνης φάσκει και αντιφάσκει πάλι», είπε στο τέλος ο Χριστόφορος.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share