Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024

Survivor 2024 spoiler 21/05: Παίρνει την απόφαση για το τέλος του Survivor ο Ατζούν! Το παρασκήνιο της επαφής με τον Γιώργο Λιανό και η ανακοίνωση

Παίρνει την ευθύνη πάνω του ο Τούρκος παραγωγός και προχωρά στη μεγάλη αλλαγή

21 Μαΐου 2024 14:00
Survivor 2024 spoiler 21/05: Παίρνει την απόφαση για το τέλος του Survivor ο Ατζούν! Το παρασκήνιο της επαφής με τον Γιώργο Λιανό και η ανακοίνωση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 2024 spoiler 21/05: Τα τελευταία επτά χρόνια, με την εξαίρεση ενός διαλείμματος το 2020, το Survivor μας κάνει παρέα στα βράδια μας, έχοντας γίνει το σύμβολο της prime time του ΣΚΑΪ κι έχοντας αλλάξει εντελώς το τηλεοπτικό τοπίο, δημιουργώντας στιγμές και προσωπικότητες, που πάντοτε θα μνημονεύουμε.

Ακόμη και μετά το μεγάλο «μπαμ», που έκανε το ριάλιτι επιβίωσης το 2021, εκμεταλλευόμενο τότε την καραντίνα, για να σημειώσει τρομερά ποσοστά τηλεθέασης και να κυριαρχήσει τότε στις επιλογές των τηλεθεατών, με το ενδιαφέρον να μειώνεται χρόνο με τον χρόνο, η παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί έδειχνε πάντοτε πίστη, επαναφέροντάς το στις οθόνες μας κι έχοντας σταθερά την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού.

Το ενδιαφέρον, όμως, φθίνει χρόνο με τον χρόνο και αυτό είναι ένα πρόβλημα για τον Τούρκο παραγωγό. Ο ίδιος, άλλωστε, επενδύει σταθερά και απαρέγκλιτα στο ριάλιτι, όμως θέλει να βλέπει και αντίστοιχη ανταπόκριση στα νούμερα τηλεθέασης, κάτι που με τον καιρό όμως διαπιστώνει, ότι πολύ δύσκολα θα καταφέρει να φτάσει στα επίπεδα, που επιθυμούσε.

Survivor 2024 spoiler 21/05: Η απόφαση του Ατζούν για το μέλλον του ριάλιτι

Ο στόχος που είχε θέσει ο Ατζούν, άλλωστε, ήταν ένα μίνιμουμ στο 15% στην τηλεθέαση, αλλά το ριάλιτι δεν καταφέρνει να την φτάσει στο δυναμικό κοινό, βλέποντας το MasterChef και τη μυθοπλασία να προπορεύονται. Η εξέλιξη αυτή έχει προβληματίσει τον παραγωγό, που θέλησε να μιλήσει για το θέμα με τον Γιώργο Λιανό, με την κουβέντα των δύο ανδρών να αφορά τη συνέχεια του παιχνιδιού.

Οι δυο τους τα είπαν αναλυτικά κι έχει πέσει στο τραπέζι ως πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να μη δούμε του χρόνου το Survivor. Ήδη προωθείται, άλλωστε, ένα ριάλιτι στη θέση του και ίσως ο Ατζούν κρίνει, ότι είναι η ώρα για ένα διάλειμμα, για να «αναθερμανθεί» το ενδιαφέρον του κοινού στη μεθεπόμενη τηλεοπτική σεζόν. Ενδεχομένως, δηλαδή, να έχουμε ως επόμενη έκδοση το... Survivor 2026, καθώς ο Ατζούν δε θέλει να εγκαταλείψει πλήρως το πρόγραμμα, που του έφερε τόσα έσοδα και δημοσιότητα, δίνοντας ένα «μπρέικ» προτού το επαναφέρει στους δέκτες μας.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share