Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024

Survivor 2024: Ζαβαρακατρανέμια! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία

Σούσουρο στον Άγιο Δομίνικο!

21 Μαΐου 2024 07:57
Survivor 2024: Ζαβαρακατρανέμια! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 2024 spoiler 21/05: Αγώνας τρίτης ασυλίας της εβδομάδας στο Survivor 2024 με Κόκκινους και Μπλε να δίνουν την μάχη τους για να παραμείνουν στο παιχνίδι και τον Άγιο Δομίνικο!

Χτες είδαμε τους Μαχητές να επικρατούν των Διασήμων, για ακόμα μια φορά και αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον Χριστόφορο Ταξίδη να βρεθεί στη θέση του υποψήφιου προς αποχώρηση, παρότι υπήρχαν κι άλλες επιλογές, όπως για παράδειγμα ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους. Έτσι ο Χριστόφορος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος, μετά τον Σταμάτη Ταλαδιανό, τους οποίους περιμένει η Δώρα Νικολή στη τελική μονομαχία, με τη Δώρα να βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Survivor.

Στα σημερινά, Κόκκινοι και Μπλε βγαίνουν στην αντεπίθεση για να μην βρεθούν σε δύκολη θέση εν όψει της αποχώρησης της Πέμπτης. Ποια ομάδα θα τα καταφέρει και ποια θα βρεθεί στη δύσκολη θέση να δώσει κάποιον συμπαίκτη της ως υποψήφιο προς αποχώρηση;

Survivor 2024: Ζαβαρακατρανέμια! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία

Survivor 2024 spoiler 21/05: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία

Ακόμα spoiler δεν υπάρχει, οπότε θα πάμε στην αρχική μας εκτίμηση. Οι Μαχητές, παρότι έχασαν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, δείχνουν να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, ειδικά μετά και την προσθήκη της Δώρας Νικολή στη μπλε ομάδα.

Άποψή μας είναι πως και σήμερα έχουν το πάνω χέρι και δείχνουν να βρίσκονται πιο κοντά στη νίκη. Ωστόσο αυτό πρόκειται για εκτίμηση και σε καμία περίπτωση για spoiler. Τώρα ποιος θα είναι υποψήφιος; Μόλις επιβεβαιωθεί το spoiler της ημέρας με το νικητή της ημέρας τότε θα σας μεταφέρουμε και τον 3ο υποψήφιο προς αποχώρηση. Στη φάση ωστόσο που είμαστε οι επιλογές είναι πολύ λίγες.

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr μέχρι να σας έχουθμε το τελικό spoiler με νικητή ασυλίας και υποψήφιο προς αποχώρηση! Μέχρι τότε μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το σημερινό (21/05) επεισοδίο στο trailer που σας έχει παραθέσει ήδη το Athensmagazine.gr! Δείτε το...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share