Σάββατο, 18 Μαΐου 2024

Στέφανος Κασσελάκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε να μείνει και να κερδίσει» - Οι πρώτες δηλώσεις ως νέος πρόεδρος του κόμματος

Θερμή υποδοχή του επεφύλαξαν στελέχη και φίλοι του κόμματος στην Κουμουνδούρου

25 Σεπτεμβρίου 2023 00:12
Στέφανος Κασσελάκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε να μείνει και να κερδίσει» - Οι πρώτες δηλώσεις ως νέος πρόεδρος του κόμματος
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)
Από Ανθή Κουρεντζή

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την εκλογική του νίκη κάνει σε λίγη ώρα ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης παρακολούθησε τα αποτελέσματα μαζί με συνεργάτες του στα γραφεία του στην 3η Σεπτεμβρίου και λίγο πριν τα μεσάνυχτα αναχώρησε για την Κουμουνδούρου όπου είχαν συγκεντρωθεί στελέχη και φίλοι του κόμματος.

Οι πρώτες δηλώσεις του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

«Φίλες και φίλοι, συντρόφισσες και σύντροφοι, σήμερα το φως κέρδισε και η ελπίδα συλλογικά, γίνεται το μέλλον» είπε ξεκινώντας τις δηλώσεις του.

«Η σκέψη μου είναι με τους πληγέντες στη Θεσσαλία που έχουν περάσει μεγάλες δυσκολίς και έχουν μπροστά μια άλλη δυσκολία».

«Ευχαριστώ τα 150.000 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν και έδειξαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ και θα κερδίσει από εδώ και πέρα» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης ενώ το πλήθος φώναζε: Στέφανε προχώρα, άλλαξέ τα όλα!

Στέφανος Κασσελάκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε να μείνει και να κερδίσει» - Οι πρώτες δηλώσεις ως νέος πρόεδρος του κόμματος
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

«Ο τόπος χρειάζεται φως» τόνισε ξανά ο Στέφανος Κασσελάκης και ευχαρίστησε τον Νίκο Παππά.

«Το τελευταίο ευχαριστώ πάει στην οικογένειά μου. Όλη την οικογένειά μου, ξαδέρφια, θείους ανίψια και να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον αδερφό μου, την μητέρα και πατέρα. Και την δική μου προσωπική οικογένεια και αυτή είναι ο Τάιλερ. Να πω στον Τάιλερ ευχαριστώ. Είσαι ο λόγος που είμαι εδώ»!

«Επικοινώνησα με την Έφη Αχτσιόγλου που με συνεχάρη. Και εγώ από την πλευρά μου της έδωσα συγχαρητήρια για τον αγώνα της» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Νέος πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελάκης με 56,69% - Τα «συγχαρητήρια» της Αχτσιόγλου

Τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής του κόμματος, Γιάννης Δρόσος.

Υπενθυμίζεται πως οι κάλπες έκλεισαν στις 21.00. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι τις 21.00 οπότε έληξε και η παράταση μιας ώρας που είχε δοθεί, ψήφισαν 133.700 μέλη. Με αυτό το δεδομένο προκύπτει ότι η προσέλευση ήταν μικρότερη κατά 15.121 σε σχέση με την προηγούμενη Κυριακή.

Νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης

Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Όπως ανακοινώθηκε από την Εφορευτική Επιτροπή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο κ. Κασσελάκης στο 75% των καταμετρημένων ψήφων έλαβε στις σημερινές εσωκομματικές εκλογές ποσοστό της τάξης του 56,69 % (56.460 ψήφους) έναντι 43,3 % (43.143 ψήφους) της αντιπάλου του, Έφης Αχτσιόγλου.

Τηλεφωνική επικοινωνία Αχτσιόγλου - Κασσελάκη - Τον συνεχάρη για την νίκη

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share