Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023

«Να σεβόμαστε, όχι ειρωνεία»: Μίνι επεισόδιο Στέφανου Κασσελάκη με δημοσιογράφους στο Αιγάλεω

«Είμαι εδώ να απαντήσω ευγενικά. Πρώτα θα κάνω μία δήλωση και μετά θα απαντήσω σε ερωτήσεις»

21 Σεπτεμβρίου 2023 23:14
«Να σεβόμαστε, όχι ειρωνεία»: Μίνι επεισόδιο Στέφανου Κασσελάκη με δημοσιογράφους στο Αιγάλεω
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μίνι επεισόδιο σημειώθηκε ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και δημοσιογράφους μετά το τέλος της επίσκεψής του στο Αιγάλεω. «Να σεβόμαστε, όχι ειρωνεία» είπε χαρακτηριστικά.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας δημοσιογράφος θέλησε να κάνει ερώτηση στον Στέφανο Κασσελάκη σχετικά με την πολιτική επικαιρότητα και πριν κάνει ο πολιτικός δήλωση.

Ο δημοσιογράφος ξεκίνησε να λέει: «τι απαντάτε στον Νίκο Φίλη…», με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένας έντονος διάλογος. Παράλληλα, διαβάστε εδώ τις αποκαλύψεις "φωτιά" που έκανε συμμαθητής του Στέφανου Κασσελάκη για τα παιδικά του χρόνια.

Ο Στέφανος Κασσελάκης «έκοψε» τον δημοσιογράφο λέγοντας: «Όχι, μισό λεπτό, θα κάνω πρώτα μια δήλωση». Ο δημοσιογράφος όμως επέμεινε λέγοντας: «Κι εγώ δημοσιογράφος είμαι και θέτω ερωτήσεις».

Η απάντηση του υποψηφίου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ήταν έντονη: «Κι εγώ πολιτικός είμαι. Πήγα στην Καρδίτσα και είδα πόνο. Να σεβόμαστε τον πόνο των ανθρώπων. Δεν είναι ανάγκη να έχουμε ειρωνεία»

«Καμία ειρωνεία» του απάντησε ο δημοσιογράφος με τον Στέφανο Κασσελάκη να τονίζει: «Είμαι εδώ να απαντήσω ευγενικά. Πρώτα θα κάνω μία δήλωση και μετά θα απαντήσω σε ερωτήσεις».

Δείτε το βίντεο

Απλός άνθρωπος ο Στέφανος Κασσελάκης: Αυτό είναι το σπίτι του στον Νέο Κόσμο (photos)

Ο Στέφανος Κασσελάκης ήρθε σαν κομήτης στην πολιτική σκηνή της χώρας και προκάλεσε πολλά ερωτηματικά για το ποιόν του. Ο ίδιος φαίνεται πως είναι ένας απλός άνθρωπος, καθώς μένει σε ένα σπίτι στον Νέο Κόσμο και όχι σε κάποια βίλα στα βόρεια προάστια, Με την ευκαιρία, δείτε το αυτοκίνητο που οδηγεί.

Ρεπόρτερ και δημοσιογράφοι βρέθηκαν έξω από το σπίτι του που είναι στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου ο Στέφανος Κασσελάκης να τους παραχωρήσει κάποια δήλωση.

Το Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε φωτογραφίες από το σπίτι του και σας τις παρουσιάζει.

σπίτι Στέφανου Κασσελάκη στο Νέο Κόσμο

σπίτι Κασσελάκη Νέος Κόσμος

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share