Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023

Στέφανος Κασσελάκης: Ήταν στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη; – Τι απαντά το περιβάλλον του πρωθυπουργού

Αμηχανία στο Μαξίμου για Κασσελάκη

21 Σεπτεμβρίου 2023 21:26
Στέφανος Κασσελάκης: Ήταν στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη; – Τι απαντά το περιβάλλον του πρωθυπουργού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στέφανος Κασσελάκης: Ήταν στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη; Τι απαντά το περιβάλλον του πρωθυπουργού; Παράλληλα, διαβάστε εδώ τις αποκαλύψεις "φωτιά" που έκανε συμμαθητής του Στέφανου Κασσελάκη για τα παιδικά του χρόνια.

Επίθεση εξαπέλυσε ο Νίκος Φίλης κατά του Στέφανου Κασσελάκη: «Ξέρετε που ήταν ο Κασσελάκης όταν ο Πολάκης και ο Ξανθός έδιναν την μάχη για τους ανασφάλιστους; Στη ΝΔ. Ψήφιζε Μητσοτάκη και ήταν συνεργάτης του Μητσοτάκη από το 2012 έως το 2015 που ήταν κυβέρνηση ο Μητσοτάκης και προσυπέγραφε συνεπώς τις μνημονιακές πολιτικές αυτές το έχει γράψει ο ίδιος και μετά υποστήριζε την υποψηφιότητα Μητσοτάκη για να γίνει αρχηγός της ΝΔ. Πως μπορεί να επικαλείται με αξιοπιστία στον απλό πολίτη και να του λέει ότι εγώ ήμουν ΣΥΡΙΖΑ; Δεν ήταν ΣΥΡΙΖΑ, ήταν ΝΔ», διερωτήθηκε ο Νίκος Φίλης μιλώντας στο Kontra Channel.

Το ερώτημα έθεσε το Live News και η Χριστίνα Κοραή σε τέσσερις από τους πιο στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού με αφορμή τα όσα είπε ο Νίκος Φίλης σε τηλεοπτική εκπομπή, ότι δηλαδή ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη από το 2012 έως το 2015.

Όπως είπε η δημοσιογράφος, όσοι ρωτήθηκαν δεν θυμούνται τον Στέφανο Κασσελάκη εκείνη την περίοδο.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι σε πρόσφατο άρθρο του στον Εθνικό Κήρυκα, τον Ιούλιο του 2023 ο κ. Κασσελάκης ανέφερε ότι είχε μια εξαιρετική σχέση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη κάτι το οποίο δεν προκύπτει τουλάχιστον σύμφωνα με τους συνεργάτες του πρωθυπουργού.

Το Live News μετέδωσε επίσης ότι σύμφωνα με πληροφορίες συγγενής του κ. Κασσελάκη προσέγγισε τη ΝΔ πριν τις εκλογές αλλά προφανώς χωρίς αποτέλεσμα.

Στέφανος Κασσελάκης: Αυτό είναι το πολιτικό του «στρατηγείο» που νοίκιασε πριν λίγες μέρες

Στο «πολιτικό στρατηγείο» του Στέφανου Κασσελάκη που νοίκιασε πριν λίγες μέρες μπήκε η κάμερα της εκπομπής «Live News», ενώ εξασφάλισαν εικόνες από το μέρος όπου ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία παίρνει όλες του τις αποφάσεις.

Το γραφείο του κ. Κασσελάκη κοσμείται από έναν πίνακα ζωγραφικής, ενώ στον χώρο υπάρχει και μια αίθουσα συσκέψεων, όπου οι υποστηρικτές του μαζεύονται και συζητούν για τις επόμενες κινήσεις του υποψήφιου προέδρου.

Σε αυτά τα γραφεία και σύμφωνα με το «Live News» και τον Νίκο Ευαγγελάτο, οι εθελοντές και οι συνεργάτες του κάνουν τηλέφωνα και στέλνουν μηνύματα ώστε να ενημερώνουν τον κόσμο.

Ο παρουσιαστής ανέφερε πως πρόκειται για ένα έτοιμο γραφείο, το οποίο νοικιάστηκε πριν λίγες μέρες.

Δείτε το βίντεο

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share