Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023

Στέφανος Κασσελάκης: «Eίχε βιώσει μπούλινγκ. Τον κορόιδευαν για τη μεγάλη του...» - Αποκαλύψεις "φωτιά" από συμμαθητή του για τα παιδικά του χρόνια (Video)

«Να βλέπεις ανθρώπους σαν τον Στέφανο, γιατί μπορεί στο μέλλον, τα σημερινά "φυτά" να είναι οι ηγέτες του μέλλοντος»

21 Σεπτεμβρίου 2023 18:14
Στέφανος Κασσελάκης: «Eίχε βιώσει μπούλινγκ. Τον κορόιδευαν για τη μεγάλη του...» - Αποκαλύψεις
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο δημοσιογράφος Ανδρέας Καραγιάννης αποκάλυψε ότι στο δημοτικό και το γυμνάσιο ήταν συμμαθητής με τον Στέφανο Κασσελάκη. Ο Ανδρέας Καραγιάννης, μιλώντας στην εκπομπή "Super Κατερίνα" είπε ότι οι δυο τους πήγαιναν στο Κολλέγιο Αθηνών, ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν ένα χρόνο μεγαλύτερος από εκείνον.

"Όταν εγώ ήμουν πρώτη γυμνασίου, εκείνος ήταν Δευτέρα γυμνασίου. Μιλάμε για ένα πάρα πολύ καλό παιδί, ένα σπάνιο πλάσμα", ανέφερε, αρχικά, ο Ανδρέας Καραγιάννης. Την ίδια στιγμή «φωτιά» είναι οι αποκαλύψεις για την οικογένεια του Στέφανου Κασσελάκη γύρω από το κόστος του σπιτιού στην Εκάλη που είχαν στην κατοχή τους.

Μάλιστα, ο Ανδρέας Καραγιάννης παρουσίασε φωτογραφίες του Στέφανου Κασσελάκη από την εποχή που φοιτούσε στο Κολλέγιο Αθηνών, από την ετήσια επετηρίδα τους. "Ήταν ένα σπάνιο παιδί, το οποίο ερχόταν με μια μεγάλη τσάντα γεμάτη βιβλία. Μελετηρός και πολύ ευγενικός. Το λέω αυτό γιατί όταν ήμασταν μικρότεροι, ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν ο μόνος μεγαλύτερος που μας μιλούσε, μας προστάτευε και δεν μας τραμπούκιζε ούτε μας έκανε μπούλινγκ".

«Eίχε βιώσει μπούλινγκ. Τον κορόιδευαν για τη μεγάλη του...»

"Ένας ποιοτικός άνθρωπος, πάντα αφοσιωμένος στο διάβασμα. Είχε βιώσει και ο ίδιος το μπούλινγκ" αποκάλυψε ο Ανδρέας Καραγιάννης. "Ήταν ένας άνθρωπος που είχε αφοσιωθεί στο διάβασμα και αυτό δεν άρεσε σε κάποιους. Τον κορόιδευαν για την μεγάλη του τσάντα, ο Στέφανος, όμως, ποτέ δεν έκανε μπούλινγκ σε κανέναν".

Στη συνέχεια, ο κ. Καραγιάννης αποκάλυψε τι του είχε πει ένας δάσκαλός του, λέγοντας πως "μου είχε πει: ”να βλέπεις ανθρώπους σαν τον Στέφανο, γιατί μπορεί στο μέλλον, τα σημερινά "φυτά" να είναι οι ηγέτες του μέλλοντος”", κατέληξε ο ίδιος, ενώ ανέφερε πως έχουν να επικοινωνήσουν από τότε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share