Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024

Survivor 2024: Ερωτευμένος ο Σάββας Γκέντσογλου - «Υπήρξε φλερτ στο παιχίδι, θα συνεχιστεί...» (video)

Α ρε έρωτα με τα βέλη σου

17 Μαΐου 2024 14:15
Survivor 2024: Ερωτευμένος ο Σάββας Γκέντσογλου - «Υπήρξε φλερτ στο παιχίδι, θα συνεχιστεί...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 2024: Ο Σάββας Γκέντσογλου αποχώρησε πριν από περίπου ένα μήνα από το ριάλιτι, εξαιτίας ενός τραυματισμού που είχε και τον ταλαιπωρούσε, ωστόσο δεν προέβη σε καμία συνέντευξη μέχρι σήμερα, Παρασκευή 17/5, όπου και βρέθηκε στο πλατό του Fay's Time, στο ΣΚΑΙ και έκανε σοκαριστικές αποκαλύψεις αναφορικά με την προσωπική του ζωή.

Με την ευκαιρία, δείτε: Survivor 2024 spoiler 17/05: «Βόμβα» με διπλή οικειοθελή αποχώρηση στο Survivor! Μένουν όλοι «κόκκαλο» με την ανακοίνωση του Λιανού

Τι αποκάλυψε για το Survivor

Ερωτευμένος ο Σάββας Γκέντσογλου

«Ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, αλλά όταν τραυματίστηκα δεν έβρισκα καμία ικανοποίηση, όσο καλά και να περνούσα με τα παιδιά. Τα αγωνίσματα είναι μία διέξοδος, εγώ δεν είχα ούτε αυτό. Δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε όλα», είπε αρχικά. «Ο γιος μου ήθελε να καθίσω κι άλλο στο παιχνίδι. Η μεγαλύτερη ικανοποίηση είναι που ο Βασιλάκης μου είναι περήφανος για τον μπαμπά του».

Όσον αφορά στο γεγονός πως ήταν ένας από τους παίκτες που δεν έμπλεκε ποτέ σε τσακωμούς και ίντριγκες, δήλωσε: «Πολλές φορές οι συζητήσεις δεν καταλήγουν πουθενά, οπότε έκανα ένα βήμα πίσω. Δεν είναι το στοιχείο μου να βρίσκομαι στην τηλεόραση».

Τι γνώμη έχει για τους συμπαίκτες του

Για τα παιδιά που γνώρισε, επισήμανε: «Άλλαξα 100% γνώμη για κάποια άτομα. Είχαμε μία εικόνα ότι ο ένας (Αλέξης) είναι πονηρός, ο Τζέιμς χειραγωγεί τον κόσμο, αλλά ήταν τελείως διαφορετικοί, χάρηκα που τους γνώρισα και ήταν και ένα μάθημα να μην κρίνω πριν γνωρίσω. Έκανα 2 εβδομάδες να μιλήσω στον Αλέξη, γιατί φοβόμουν.

Ο Αλέξης είναι ένα εξαιρετικό παιδί, καμία σχέση με αυτό που είχα εγώ και πολλοί στο μυαλό μας. Ο Φάνης είναι εξαιρετικός παίκτης, ο καλύτερος, μαζί με την Κατερίνα. Πιστεύω και οι δύο θα είναι στον τελικό. Ένας από αυτούς θα είναι ο νικητής.

Ο Φάνης πολλές φορές δεν μπορεί να διαχειριστεί τον λόγο και τα νεύρα του. Τελευταία έχει ηρεμήσει αρκετά. Θα μπορούσε να του έχουν μεταφέρει τι λέγεται έξω, αλλά είναι πολύ καλό παιδί. Η Κατερίνα έχει ηγετικές τάσεις και γι' αυτό κολλάνε όλοι πάνω της, δίνει δύναμη να προχωρήσεις στο παιχνίδι. Δίπλα της γίνεται καλύτερος».

Σε άλλο σημείο εξήγησε ποιος είναι ο λόγος που είπε "ναι" στο παιχνίδι: «Δίνουν πάρα πολύ καλά λεφτά για την εμπειρία που σου προσφέρουν! Ας μη γελιόμαστε. Αν δεν ήταν το οικονομικό, δεν θα έμπαινα. Το ποδόσφαιρο τέλος για μένα! Έχω ξεκινήσει κάποια άλλα πράγματα στην Καβάλα. Σε λίγες μέρες ανοίγω ένα πλυντήριο αυτοκινήτων» (δείτε εδώ πόσα χρήματα πήρε).

Έπειτα, αποκάλυψε για ποιο λόγο αποφάσισε να σταματήσει από το ποδόσφαιρο: «Όπου υπάρχει πολύ χρήμα, υπάρχουν και άσχημα πράγματα, άσχημες συμπεριφορές. Ο γιος μου δεν θα ήθελα να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο. Αν θέλει θα τον στηρίξω, αλλά δε θα τον σπρώξω. Οι κακές στιγμές ήταν περισσότερες από τις καλές».

Και λίγο πριν αποχωρήσει, "έσκασε" τη βόμβα: «Θα ήθελα να κάνω μία κόρη, αλλά πρέπει πρώτα να βρω γυναίκα. Υπήρξε φλερτ μέσα στο παιχνίδι δεν θα σας το κρύψω, αλλά το σταμάτησα, ήξερα ότι με βλέπει ο γιος μου και δεν θα ήθελα να το δει».

Έρωτας μέσα στο παιχνίδι;

Όταν τον ρώτησαν έαν υπήρχε κάποιο φλερτ στο παιχνίδι, αποκάλυψε: «Ε κάτσε να γυρίσουν τα παιδιά. Είναι ακόμα μέσα, δεν ξέρω αν θα συνεχιστεί, όταν γυρίσει βλέπουμε...», αφήνοντας να εννοηθεί πως η γυναίκα που του «έκλεψε» την καρδιά είναι ακόμα μέσα. Οι δύο που έχουν απομείνει είναι η Κατερίνα Δαλάκα και η Δώρα Νικολή...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share