Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

«Τζακποτ» διαρκείας από τον Κώστα Λεφάκη: Ρίχνει χρήμα στις ζωές Ζυγών, Καρκίνων και...

Οι προβλέψεις ζωδίων από τον έμπειρο αστρολόγο

18 Μαΐου 2024 12:18
«Τζακποτ» διαρκείας από τον Κώστα Λεφάκη: Ρίχνει χρήμα στις ζωές Ζυγών, Καρκίνων και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Μέρα μεγάλων εξελίξεων η σημερινή (18/05) για πολλά από τα ζώδια, σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη, αφού τα άστρα τούς φέρνουν τύχη, οικονομική ανάταση και «τζακποτ» διαρκείας! Πάμε να δούμε ποια ευνοούνται.

Παράλληλα, «Μπαούλο» τίγκα στο χρήμα από την Άση Μπήλιου: Εξελίξεις για Υδροχόους και 2 ακόμη ζώδια!

Κώστας Λεφάκης: Οι προβλέψεις για τα πρώτα 6 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Ένα νέο κύμα οικονομικών υποχρεώσεων φαίνεται να σας έχει βγάλει από τον προγραμματισμό σας, βάλτε μια τάξη και σύντομα θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Οργανώστε το χρόνο σας και αξιοποιήστε τις δραστηριότητές σας προκειμένου να επιτύχετε τους στόχους σας. Αποφύγετε συζητήσεις με τρίτους για τα προβλήματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η τακτική της σιωπής και της απομάκρυνσης από το «πεδίο της μάχης» είναι η σοφότερη λύση αυτή τη δύσκολη μέρα. Αποφύγετε άσκοπες διαφωνίες με το περιβάλλον σας.

Ζώδια και χρήμα
Ζώδια και χρήμα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι περισσότεροι από σας βρίσκεστε σ’ ένα σημαντικό σκαλοπάτι εξέλιξης, μην κάνετε λοιπόν το λάθος αυτή τη στιγμή από βιασύνη ή επιπολαιότητα να γκρεμίσετε ό,τι έχετε χτίσει με πολύ κόπο.

ΛΕΩΝ
Ο Άρης, βρισκόμενος στον Κριό, θα μπορούσε να φέρει εκνευρισμό και σπατάλη δυνάμεων, προφυλαχθείτε λοιπόν, κυρίως όταν βιάζεστε, όταν οδηγείτε ή διεκπεραιώνετε κάτι δύσκολο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κάποια προσωπική ή επαγγελματική σας σχέση, σας τεντώνει τα νεύρα, εσείς όμως δεν πρέπει να χάσετε τον έλεγχο. Χειριστείτε την κατάσταση με ψυχραιμία.

Κώστας Λεφάκης: Οι προβλέψεις για τα υπόλοιπα 6 ζώδια

ΖΥΓΟΣ
Αν υπάρχουν κάποιες εκκρεμείς κληρονομικές υποθέσεις είναι δύσκολο να διευθετηθούν σήμερα, καθώς θα μπορούσε να εμποδιστούν από συγγενικά άτομα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Όσο και αν αντιδράτε στις αλλαγές που έρχονται, είναι καμιά φορά απαραίτητες προκειμένου να μπουν τα πράγματα σε καλύτερη βάση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Παιχνίδια κυριαρχίας στον επαγγελματικό τομέα θα μπορούσαν να σας συγχύσουν άσκοπα, κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην κάνετε λάθη τακτικής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα πιθανόν να ειπωθούν πολλά «έξω από τα δόντια», άλλα άδικα και άλλα εποικοδομητικά. Αποφύγετε προκλήσεις και κρατήστε αποστάσεις από εστίες έντασης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καθώς ο Ερμής θα βρίσκεται στον Ταύρο, μην επιτρέψετε στην εγωιστική συμπεριφορά σας να βλάψει πρώτα από όλα εσάς.

ΙΧΘΕΙΣ
Απαλλαγείτε επιτέλους από παλιές δεσμεύσεις και προβλήματα του παρελθόντος και επιτρέψτε στον εαυτό σας να χαρεί ό,τι καινούργιο σας δίνει η ζωή.

Πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share