Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Νέος πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελάκης με 56,69% - Τα «συγχαρητήρια» της Αχτσιόγλου
56,69% για Κασσελάκη - 43,31% η Αχτσιόγλου στο 75% της ενσωμάτωσης

Τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής του κόμματος, Γιάννης Δρόσος.
Υπενθυμίζεται πως οι κάλπες έκλεισαν στις 21.00. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι τις 21.00 οπότε έληξε και η παράταση μιας ώρας που είχε δοθεί, ψήφισαν 133.700 μέλη. Με αυτό το δεδομένο προκύπτει ότι η προσέλευση ήταν μικρότερη κατά 15.121 σε σχέση με την προηγούμενη Κυριακή.
Νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης
Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.
Όπως ανακοινώθηκε από την Εφορευτική Επιτροπή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο κ. Κασσελάκης στο 75% των καταμετρημένων ψήφων έλαβε στις σημερινές εσωκομματικές εκλογές ποσοστό της τάξης του 56,69 % (56.460 ψήφους) έναντι 43,3 % (43.143 ψήφους) της αντιπάλου του, Έφης Αχτσιόγλου.
Τηλεφωνική επικοινωνία Αχτσιόγλου - Κασσελάκη - Τον συνεχάρη για την νίκη
Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Καταγγελία «βόμβα» από Κασσελάκη: «Νέα μέλη αποχωρούν χωρίς να ψηφίσουν – Δεν σας βρίσκουμε, τους λένε»
Με ανάρτησή του στο Facebook ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης προχωρά σε καταγγελία πως οι εφορευτικές επιτροπές δεν βρίσκουν τα νέα μέλη που ψήφισαν πρώτη φορά την προηγούμενη Κυριακή.
Με την ευκαιρία, δέιτε την επίθεση της Ελένης Λουκά στον Στέφανο Κασσελάκη.
Ακόμη ο Στέφανος Κασσελάκης, λίγες ώρες πριν κλείσουν οι κάλπες στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε στους πολίτες που ψήφισαν για πρώτη φορά την περασμένη Κυριακή «να μη δέχονται τη δικαιολογία “δεν σας βρίσκουμε”, αποχωρώντας από τα εκλογικά κέντρα.
Αναλυτικά η ανάρτησή του:
Παρακαλώ πολύ τα νέα μέλη που ψήφισαν για πρώτη φορά την περασμένη Κυριακή να μη δέχονται τη δικαιολογία «δεν σας βρίσκουμε», αποχωρώντας από τα εκλογικά κέντρα. Η διαδικασία αναζήτησης και ταυτοποίησης είναι γνωστή σε όλα τα μέλη των τοπικών Εφορευτικών Επιτροπών και πρέπει να τηρείται απαρέγκλιτα.
-Εφιστώ την προσοχή στην ΚΕΦΕ για τις εκατοντάδες καταγγελίες και την απουσία γραμμών για την ταυτοποίηση των μελών.