Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Βασιλιάς Κάρολος: Πήγε στην Όπερα και καταχειροκροτήθηκε - «Δεν νιώθω και πολύ άσχημα»

Ειδικός καλεσμένος ο βασιλιάς Κάρολος

17 Μαΐου 2024 14:13
Βασιλιάς Κάρολος: Πήγε στην Όπερα και καταχειροκροτήθηκε - «Δεν νιώθω και πολύ άσχημα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Βασιλιάς Κάρολος καταχειροκροτήθηκε στη σκηνή της Βασιλικής Όπερας καθώς παρευρέθηκε σε ένα γκαλά προς τιμήν της στέψης του.

Διαβάστε επίσης: Δεν βρίσκουν γωνιά να κρυφτούν στο Μπάκιγχαμ: «Άστραψε και βρόντηξε» ο βασιλιάς Κάρολος με τον Χάρι και την Μέγκαν - «Κανείς δεν τον έχει δει ξανά τόσο εξοργισμένο»

Μια έκπληξη στους θεατές αλλά και στους καλλιτέχνες της παράστασης στη Βασιλική Όπερα του Λονδίνου το βράδυ της Πέμπτης επεφύλασσε ο βασιλιάς Κάρολος, καθώς με την ολοκλήρωση αυτής ανέβηκε στη σκηνή καταχειροκροτούμενος.

H εκδήλωση απαίτησε φόρο τιμής στον Sir Antonio Pappano στο τέλος της 22χρονης θητείας του ως μουσικός διευθυντής της The Royal Opera.

Βασιλιάς Κάρολος

Στους ερμηνευτές είπαν ότι ο Κάρολος θα παρευρεθεί 20 λεπτά πριν βγουν στη σκηνή και το σόου τους έκλεισε με χειροκροτήματα.

Όταν ρωτήθηκε πως ένιωσε μετά το σόου, ο οποίος λαμβάνει θεραπεία για τον καρκίνο, είπε: «Όχι πολύ άσχημα».

Αφού έπεσε η αυλαία, ο Κάρολος και ο Σερ Αντόνιο μίλησαν για το χρόνο που πέρασε από τη στέψη τον περασμένο Μάιο.

Ο Sir Antonio είπε: «Ήταν τόσο γενναιόδωρος στους επαίνους του, και ειλικρινά, και αυτό σημαίνει τα πάντα, του αρέσει η μουσική.

«Με έκανε ιππότη και έχω κάνει αρκετές εκδηλώσεις στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ όλα αυτά τα χρόνια, όπου ήταν η κινητήρια δύναμη για αυτά τα πράγματα, και φυσικά διηύθυνα στη στέψη, οπότε έχουμε κάνει αρκετές εκδηλώσεις».

Βασιλιάς Κάρολος

Είπε για το γκαλά: «Τέτοιου είδους προγράμματα είναι σχεδόν αδύνατα, με τόσα πολλά διαφορετικά κομμάτια από το ένα στο άλλο, αλλά η αίσθηση ότι όλοι ήθελαν να είναι εδώ, είχαμε ένα γεμάτο σπίτι, ο Βασιλιάς ήταν εδώ».

Ο τενόρος της όπερας Freddie De Tommaso είπε ότι αυτός και άλλοι ερμηνευτές ενημερώθηκαν ότι θα ήταν εκεί 20 λεπτά πριν βγουν στη σκηνή.

Και τόνισε: «Ήταν ένα από τα πιο συναρπαστικά γεγονότα στα οποία έχω συμμετάσχει ποτέ.

«Το να έχουμε αυτή την ομάδα περίπου 15 ατόμων, να τραγουδάμε τώρα με αυτούς τους συναδέλφους και τους φίλους μας, είναι απλά καταπληκτικό, και όλα εδώ γιατί όλοι αγαπάμε τον Tony τόσο πολύ και του εμπνέει έντονη χαρά και ευτυχία.»

«Είναι εκπληκτικό που ο Βασιλιάς ήταν εδώ, μας είπαν περίπου 20 λεπτά πριν, «σωστά, για να ξέρετε, υπάρχει ένας ειδικός καλεσμένος».

«Ήμουν σαν, θεέ μου, ψύχραιμος, υπέροχος. Απλώς είπε ότι το απόλαυσε πολύ, τι τιμή, το να τραγουδάω για έναν βασιλιά, δεν είναι καλύτερο από αυτό, πρέπει να πω ότι μου αρέσει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share