Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Άννα Παναγιωτοπούλου: Πότε και που θα της πουν το τελευταίο «αντίο»

Η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή το Μ. Σάββατο

7 Μαΐου 2024 14:42
Άννα Παναγιωτοπούλου: Πότε και που θα της πουν το τελευταίο «αντίο»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άννα Παναγιωτοπούλου έφυγε από τη ζωή το Μεγάλο Σάββατο (4/5) σε ηλικία 76 ετών και βύθισε στη θλίψη όλον τον ελληνικό καλλιτεχνικό χώρο.

Σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, η κηδεία της Άννας Παναγιωτοπούλου θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη 9 Μάϊου, ωστόσο από το περιβάλλον της ηθοποιού δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση για το τελευταίο «αντίο».

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Το ατελείωτο δράμα της Άννας Παναγιωτοπούλου πριν φύγει από τη ζωή: «Ταλαιπωρήθηκε πολύ, ήταν περισσότερα από 2-3 χρόνια και δεν φαινόταν στην αρχή...»

Η Δανάη Μπάρκα μίλησε στην εκπομπή της για την μεγάλη ηθοποιό και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Είναι μια εποχή, είναι μια ιστορία που δεν θα σβήσει. Οι ιστορίες γράφονται από τους ανθρώπους και μένουν πάντα εκεί. Συλλυπητήρια στους οικείους της και σε όλους μας. Όλοι μέσα μας, όταν φεύγουν τέτοιοι ηθοποιοί, που στην ουσία δεν φεύγουν ποτέ, θρηνούμε κι εμείς ένα κομμάτι μας, μια εποχή που έχουμε μεγαλώσει, που έχουμε συνυπάρξει, που έχουμε αγαπήσει», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Ενώ πρόσθεσε: «Η Άννα Παναγιωτοπούλου έχει χαράξει τη δική της ιστορία και θα την θυμόμαστε πάντα και θα την κρατάμε με τον τρόπο μας εδώ. Είναι μια ιστορία από μόνη της», είπε η παρουσιάστρια του Mega για την απώλεια της ηθοποιού.


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share