Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Αποκάλυψη σοκ για τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη: Η άγνωστη τραγωδία που οδήγησε στο χωρισμό!

Τι μαθεύτηκε;

9 Μαρτίου 2023 13:52
Αποκάλυψη σοκ για τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη: Η άγνωστη τραγωδία που οδήγησε στο χωρισμό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια μεγάλη αποκάλυψη «σοκ» ήρθε στο φως για τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, με περισσότερες λεπτομέρειες για τον χωρισμό τους να γίνονται γνωστές και να αναδεικνύουν μια άγνωστη τραγωδία, που ευθύνεται για το άδοξο τέλος.

Το ζευγάρι ήταν μαζί για 12 ολόκληρα χρόνια, αλλά αυτό το καλοκαίρι πήρε την απόφαση να ανακοινώσει το φινάλε της διαδρομής, με άπαντες να αναζητούν τους λόγους, που αυτό συνέβη. Η αλήθεια είναι, ότι εδώ και κάποιο καιρό είχε φανεί η αποστασοποίησή τους, αλλά σε κάθε περίπτωση ο χωρισμός προκάλεσε «τριγμούς» στη showbiz. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο λόγος που έχει εξαφανιστεί η Ζέτα Μακρυπούλια.

Αποκάλυψη σοκ για τη Ζέτα Μακρυπούλια Υes Magazine

Οι λόγοι του τέλους της σχέσης τους, όμως, μόνο απλοί δεν είναι, όπως εξηγεί το «Yes Magazine». Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως η ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε σε οικεία της πρόσωπα, λέγοντας πως «έχασα δύο παιδιά του Χατζηγιάννη».

Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο, όμως, για προσπάθεια να σωθεί η σχέση τους έστω και αυτή η στιγμή, μετά τις αποκαλύψεις πως ουδέποτε… ξέκοψαν οριστικά και αμετάκλητα, αλλά αντιθέτως παλεύουν να παραμείνουν μαζί.

Διάρρηξη στο σπίτι της Ζέτας Μακρυπούλια - Αυτά είναι τα πράγματα που της έκλεψαν

Μια αποκάλυψη «βόμβα» έκανε η Ζέτα Μακρυπούλια στην τελευταία συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι έγινε διάρρηξη στο σπίτι της, ενώ δε δίστασε να αναφερθεί αναλυτικά και στα πράγματα που της έκλεψαν.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της εκπομπής Ρουκ Ζουκ του ΑΝΤ1 βρέθηκε στο late night show του σταθμού και μίλησε για πολλά με τον παρουσιαστή. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το νέο σπίτι των 500.000 ευρώ που μετακόμισε.

Η διάρρηξη στο σπίτι της Ζέτας Μακρυπούλια

Αναφερόμενη στη διάρρηξη στο σπίτι της, την οποία χαρακτήρισε «πολύ άσχημη εμπειρία», η Ζέτα Μακρυπούλια σημείωσε ότι οι ληστές δεν βρέθηκαν ποτέ κι εκείνη χρειάστηκε να αλλάξει σπίτι.

«Έφυγα οριστικά από το σπίτι, τελείωσε. Πήρανε τόσα αγαπημένα μου πράγματα. Πήρανε τα βαφτιστικά μου, πήραν και αξίας όμως πράγματα. Είχα και κάποια δαχτυλίδια που κόστιζαν πολύ περισσότερο από αυτά που πήρανε, απλώς ήταν λευκόχρυσα και μάλλον δεν ήξεραν την αξία τους. Ήθελαν χρυσό και ό,τι χρυσό βρήκαν, το πήραν. Μου είχαν πάρει και ένα ρολόι και κάτι κινητά τηλέφωνα. Δεν βρέθηκαν ποτέ οι ληστές», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός και παρουσιάστρια.

Η φοβία που απέκτησε η Ζέτα Μακρυπούλια με τις συνεντεύξεις

«Έχω πάθει μια μικρή φοβία στα ξαφνικά, ενώ έχω δώσει άπειρες συνεντεύξεις. Γιατί όλο αυτό που συνέβαινε μετά με πίεζε παραπάνω από όσο ήθελα και γι’ αυτό τις σταμάτησα», είπε αναφερόμενη στην αναπαραγωγή των συνεντεύξεών της.

«Όλο αυτό το εάν θα γραφτούν σωστά, όπως και η αναπαραγωγή με πίεζε. Έχω ακούσει κριτική για τα πάντα, όχι μόνο για την προσωπική μου ζωή. Έχω ακούσει για το πώς παρουσιάζω, για το πώς παίζω στο θέατρο, αλλά περασμένα ξεχασμένα. Και τότε, δεν έδινα πολλή σημασία σε αυτά. Tο έχω πάρει όλο πολύ διαφορετικά, απλώς δεν ήξερα πως μέσα μου κάτι μου αφήνουν. Έβαζα έναν τοίχο μπροστά σε αυτά τα πράγματα και δεν καταλάβαινα ότι με πληγώνουν, δεν επέτρεπα. Όταν κάθισα και τα είδα λίγο πιο χαλαρά, κατάλαβα ότι και έχω πληγωθεί και έχω αδικηθεί», συνέχισε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Ξεκίνησε ως μοντέλο, έγινε ηθοποιός και παρουσιάστρια σε διάφορες ζώνες και concepts της ελληνικής τηλεόρασης. Έχει υπάρξει μέσα στο «σύστημα» για πολλά χρόνια. Και πλέον, η Ζέτα Μακρυπούλια, έχει αποφασίσει να το υπηρετεί «επιλεκτικά» κι είναι δικαίωμά της.

«Επειδή έχουν περάσει 30 χρόνια κάπου λίγο έχω αποφασίσει κάποια πράγματα που με χαλάνε, τα αφήνω στην άκρη. Όπως και αυτό που λέγανε ότι εάν κάνεις μια δουλειά πρέπει να τη διαφημίσεις, με το Ρουκ Ζουκ απέδειξα ότι όλα αυτά δεν χρειάζονται. Έχω δώσει τα πάντα σε αυτό το σύστημα και πλέον θα κάνω επιλεκτικά πράγματα», σημείωσε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share