Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Έχω τα διπλά σου χρόνια... Θα μου μαθαίνεις πράγματα! Ίδρωσαν τα....»: "Κάγκελο" η Ζέτα Μακρυπούλια - Ο σκαφάτος γύπας και ο "πικάντικος" διάλογος (Video)

Το "αγριο" φλερτ στην παρουσιάστρια του Ρουζ Ζουκ

27 Φεβρουαρίου 2023 09:36
«Έχω τα διπλά σου χρόνια... Θα μου μαθαίνεις πράγματα! Ίδρωσαν τα....»:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ακόμα ένας παίκτης του Ρουκ Ζουκ έδωσε ρεσιτάλ με το «πέσιμό» του στη Ζέτα Μακρυπούλια. Ο Κώστας φλέρταρε άγρια την παρουσιάστρια η οποία διαχειρίστηκε με το γνωστό της χιούμορ τις ατάκες του πιτσιρικά. Ενώ, αυτός είναι ο μισθός της Ζέτας Μακρυπούλια από το «Ρουκ Ζουκ»!

Βλέποντας το «βιογραφικό» του, η Ζέτα Μακρυπούλια διάβασε «φοβάσαι μη σε απορρίψω εγώ;» και τον ρώτησε τι εννοεί με τον Κώστα να μην «μασάει» και να της απαντά «ε ναι άμα σου ζητήσω να βγούμε».

Η παρουσιάστρια στη συνέχεια του είπε ότι έχει τα διπλά του χρόνια, αλλά και εδώ είχε την κατάλληλη απάντηση ο νεαρός παίκτης λέγοντάς της πως είναι καλύτερα, καθώς του μαθαίνει πράγματα! Στη συνέχεια εμφανίστηκε ενημερωμένος ακόμα και για το ζώδιο της Ζέτας Μακρυπούλια, με αποτέλεσμα εκείνη να αρχίσει, όπως είπε, να ιδρώνει!

«Μαρμάρωσε» η Ζέτα Mακρυπoύλια - Ντροπιαστική στιγμή (Video)

«Τσακωμένος» με την γεωγραφία ήταν ένας παίκτης στο Ρουκ Ζουκ με αποτέλεσμα τόσο οι τηλεθεατές όσο και η Ζέτα Μακρυπούλια να πάθουν πραγματικό σοκ από την απάντησή του σε μια φαινομενικά απλή ερώτηση. Παράλληλα, δείτε εδώ την ακατάλληλη περιγραφή στο Ρουκ Ζουκ που σόκαρε τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Όταν του δόθηκε η λέξη «Καβάλα» και έπρεπε να πει τέσσερις λέξεις, που να την περιγράφουν, για να βρουν οι συμπαίκτες του, εκείνος επέμενε να βάλει τη λέξη «χωριό».

Ωστόσο, η παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια επέμεινε και τον έπεισε ότι η Καβάλα είναι πόλη, όπως και να βάλει τη λέξη «Μακεδονία», όπως και τη λέξη «θάλασσα», την οποία και δεν βρήκαν οι συμπαίκτες του και αναρωτήθηκαν στο τέλος αν η Καβάλα έχει όντως θάλασσα!

Δείτε το βίντεο από το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share