Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ποσό που «ζαλίζει»: Αυτός είναι ο μισθός της Ζέτας Μακρυπούλια από το «Ρουκ Ζουκ»

Ποιες είναι οι οικονομικές της απολαβές;

9 Φεβρουαρίου 2023 21:10
Ποσό που «ζαλίζει»: Αυτός είναι ο μισθός της Ζέτας Μακρυπούλια από το «Ρουκ Ζουκ»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζέτα Μακρυπούλια με τεράστια επιτυχία, παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια το τηλεπαιχνίδι «Ρουκ Ζουκ» από τον τηλεοπτικό σταθμό του Ant1. Όμως ποιος είναι ο μισθός της;

Η παρουσιάστρια αν και έχει αποσυρθεί τα τελευταία χρόνια από το χώρο της υποκριτικής, η ίδια έχει σημειώσει μεγάλες επιτυχίες στην τηλεόραση, το θέατρο και τον κινηματογράφο. Με την ευκαιρία, αυτός ήταν ο μισθός της στο DWTS.

Αναφορικά με τις οικονομικές απολαβές της, η Ζέτα Μακρυπούλια, σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα φέρεται να ανήκει στην κατηγορία με τα κασέ να κυμαίνονται από 4.000-15.000 ευρώ μηνιαίως, στην οποία βρίσκεται και η πλειονότητα των επιτυχημένων παρουσιαστών της μικρής οθόνης.

Η Ζέτα Μακρυπούλια στο Ρουκ Ζουκ

Τέλος, να αναφέρουμε πως τα μηνιαία κασέ χωρίζονται σε τέσσερις βασικές κατηγορίες. Η μεγάλη κινείται από τα 15.000 φθάνοντας τα 50.000 ευρώ σε ελάχιστες περιπτώσεις.

Περήφανη για την καταγωγή της: Αυτό είναι το πατρικό σπίτι της Ζέτας Μακρυπούλια (Video)

Μπορεί η Ζέτα Μακρυπούλια να κατέκτησε την επιτυχία στην Αθήνα, ωστόσο έλκει την κατάγωγή της - για την οποία είναι περήφανη - από την Ποταμούλα Αιτωλοακαρνανίας. Μάλιστα, η κάμερα της εκπομπής «Στα καλά καθούμενα» είχε βρεθεί πριν μερικά χρόνια στο χωριό της και απαθανάτισε το πατρικό της σπίτι.

Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε η Ζέτα Μακρυπούλια για τη φιλία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η εκπομπή ταξίδεψαν μέχρι την Ποταμούλα, το τελευταίο ορεινό χωρίο της Αιτωλοακαρνανίας και μίλησε με ανθρώπους που γνωρίζουν την ηθοποιό από τότε που ήταν παιδάκι.

Φίλοι, συγγενείς και γείτονες μοιράζονται τις αναμνήσεις τους από τη μικρή Ζέτα. Ανάμεσά τους και ο κολλητός του μπαμπά της.

Φυσικά, το πατρικό της σπίτι είναι γεμάτο με φωτογραφίες και εξώφυλλά της Ζέτας.

Δείτε το βίντεο:

Κορίτσι της...βιοπάλης η Ζέτα Μακρυπούλια: «Με τα πρώτα χρήματα που έβγαλα στα 13 μου...»

Η Ζέτα Μακρυπούλια πριν μερικά χρόνια είχε φωτογραφηθεί για το περιοδικό GLOW και είχε «ανοίξει τα χαρτιά της» στον Οδυσσέα Μητσόπουλο αναφερόμενη μεταξύ άλλων στα πρώτα χρήματα που έβγαλε στα 13 της και τον ρόλο που παίζουν στη ζωή της, αλλά και στις χοντρές φήμες που όλα αυτά τα χρόνια έχουν συνοδεύσει το όνομα της.

Για τα χρήματα: «Καλώς ή κακώς είναι απαραίτητα στη ζωή μας, γιατί αλλιώς θα πληρώναμε με ντομάτες κι όχι με χρήματα! Η αλήθεια είναι πως δεν τα είχα από την παιδική μου ηλικία, αλλά μετά από σκληρή δουλειά κατάφερα ν’ αποκτήσω τα δικά μου λεφτά.

Έχω ωστόσο μια προβληματική σχέση μαζί τους. Δεν μπορώ να τα ελέγξω, νομίζω ότι τα σπαταλάω και δεν έχω την ικανότητα να κάνω ένα σωστό προγραμματισμό. Θυμάμαι πως με τα πρώτα χρήματα που έβγαλα στα 13 μου πλήρωνα τα φροντιστήριά μου. Μιλάμε για την εποχή του Ciao Ant1»

Ζέτα Μακρυπούλια χρήματα

«Παλιά όντως μ’ επηρέαζαν πολύ, αλλά πια έχω κάνει τόση προσωπική δουλειά μέσα μου που δεν αφήνω τίποτα να με αγγίξει. Έχω μάθει καλύτερα τους ανθρώπους και δε με απασχολεί πια το τι γράφεται κι ακούγεται για μένα. Μέσα στα 23 χρόνια που είμαι σε αυτόν τον χώρο έμαθα πώς να τα διαχειρίζομαι όλα αυτά.

Από ένα σημείο και μετά μαθαίνεις να ζεις με τις φήμες που συνοδεύουν τ’ όνομά σου. Όλα αυτά τα χρόνια έχω ακούσει πολύ χοντρές φήμες για μένα.

Και συνήθως οι φήμες που διαδίδονται είναι πολύ πιο άσχημες και ψεύτικες από τα κείμενα που έχει κάποιος τα κότσια να γράψει για σένα. Τι να κάνω; Με ποιον να τα βάλω;

Οι άνθρωποι που με γνωρίζουν ξέρουν πολύ καλά ποια είμαι και τι είμαι. Επίσης, ο κόσμος, που μπορεί να παρακολουθεί αυτές τις φήμες, από ένστικτο ξέρει πού σταματάει η αλήθεια και πού αρχίζει το παραμύθι.

Εμένα με νοιάζει να ζήσω τη δική μου ζωή, όχι τη ζωή που κάποιοι άλλοι θέλουν να ζήσω.»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share