Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το κάσε της Ζέτας Μακρυπούλια προκαλεί «εγκεφαλικά»: Τόσες χιλιάδες ευρώ πήρε από το Dancing with the Stars

Επιταγή με πολλά μηδενικά...

20 Ιανουαρίου 2023 17:23
Το κάσε της Ζέτας Μακρυπούλια προκαλεί «εγκεφαλικά»: Τόσες χιλιάδες ευρώ πήρε από το Dancing with the Stars
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η τρίτη σεζόν του Dancing With The Stars είχε απασχολήσει αρκετά τους ιθύνοντες των media, καθώς ο κύριος, για να μην πούμε ο μοναδικός, λόγος της καθυστέρησης που υπήρχε ήταν τα οικονομικά. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τη σχέση που έχει σήμερα με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Το κανάλι του Αμαρουσίου ήθελε τότε να μειώσει στο ελάχιστο τα έξοδα για να μπορέσει να προχωρήσει στην παραγωγή του show και ως εκ τούτου να μειώσει και το μισθό της Ζέτας Μακρυπούλια.

Τα οικονομικά δεδομένα δεν επέτρεπαν τα ποσά των προηγούμενων ετών.

Η Ζέτα Μακρυπούλια στο Dancing with the Stars

Έτσι δεν επέτρεπαν ούτε τις πολύ υψηλές οικονομικές απολαβές της Ζέτας Μακρυπούλια, η οποία -σύμφωνα με το τότε ρεπορτάζ του STAR- είχε πάρει για να παρουσιάσει τον δεύτερο κύκλο του Dancing, το ποσό των 300,000 ευρώ!

Το κανάλι φέρεται να είχε ζητήσει μείωση των αποδοχών της παρουσιάστριας κατά 70%.

Το παλάτι τους έγινε στάχτη: Η επιβλητική βίλα που έχτιζαν Μακρυπούλια – Χατζηγιάννης και τυλίχθηκε στις φλόγες (photos)

Η Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης υπήρξαν για πολλά χρόνια ζευγάρι, δημιουργώντας κοινή περιουσία, όπως το σπίτι που ξεκίνησαν να χτίζουν στην Εύβοια, την οποία καλούνται να μοιράσουν μετά τον χωρισμό τους, πέρυσι το καλοκαίρι.

Το πρώην ζευγάρι, μετά τον χωρισμό, βίωσε μια νέα δύσκολη στιγμή, καθώς η τεράστια φωτιά στην Εύβοια έκανε «στάχτη και μπούρμπερη» ένα σπίτι, που είχαν ξεκινήσει να χτίζουν μαζί, αλλά το άφησαν πριν καν ολοκληρωθεί. Με την ευκαιρία, δείτε ποιες είναι οι σχέσεις της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Χρήστο Λούλη.

Στάχτη η βίλα της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Πρόκειται για το σπίτι που έχτιζαν στη Βόρεια Εύβοια και συγκεκριμένα στον Γαλατσώνα, καθώς είχαν μαγευτεί από το μέρος. Ωστόσο, όταν η κρίση ήρθε στην Ελλάδα, αποφάσισαν να το πουλήσουν.

Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, το σπίτι τελικά κάηκε και αυτή, μάλιστα, ήταν η αφορμή για να βρεθούν οι δυο τους.

βίλα Χατζηγιάννη Μακρυπούλια εύβοια

Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης συναντήθηκαν για την κοινή περιουσία

Ειδικότερα, μετά τον χωρισμό, έπρεπε να συναντηθούν από κοντά και να διευθετήσουν κάποιες εκκρεμότητες που είχαν κυρίως να κάνουν με το μοίρασμα της περιουσίας που απέκτησαν από κοινού, όσο καιρό ήταν ζευγάρι.

Η συνάντηση αυτή ήταν φυσικά συγκινησιακά φορτισμένη, διότι αφενός ένα σπίτι που αγάπησαν πολύ και οι δυο και έκαναν όνειρα για αυτό, έγινε στάχτη και αφετέρου ήταν η πρώτη ουσιαστική τους συνεύρεση μετά τον πρόσφατο χωρισμό.

το σπίτι Χατζηγιάννη Μακρυπούλια στην Εύβοια που κάηκε

Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης έμειναν μαζί για αρκετές ώρες και κουβέντιασαν πολλά πράγματα, ενώ στο μέλλον, θα πρέπει να ακολουθήσουν πολλές ακόμη συναντήσεις και κουβέντες, για να ξεκαθαρίσει το τοπίο ανάμεσα τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share