Σάββατο, 18 Μαΐου 2024

Δημοσιογράφος του Alpha κατάπιε το δόντι της στον αέρα - Η ατάκα της Κατερίνας Καινούργιου

Πρωτοφανές περιστατικό!

21 Ιανουαρίου 2022 18:29
Δημοσιογράφος του Alpha κατάπιε το δόντι της στον αέρα - Η ατάκα της Κατερίνας Καινούργιου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Έλενα Πολυκάρπου, η δημοσιογράφος που συμμετέχει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στην τηλεόραση του Alpha, είχε σήμερα ένα μικρό ατύχημα. Ενώ ήταν στον αέρα και έδινε το ρεπορτάζ της, της έσπασε και έφυγε ένα δόντι.

Και εκεί που μιλούσε από την αίθουσα σύνταξης και μετέδιδε το ρεπορτάζ, έκανε μια γκριμάτσα και είπε: «Ωχ παιδιά έσπασε το δόντι μου. Δεν υπάρχει λογική». Η Κατερίνα καινούργιου τα έχασε. Δεν ήξερε τι να κάνει. Να γελάσει ή να κρατηθεί.

Δείτε επίσης: Μαρία Σαράφογλου: Αυτός είναι ο δημοσιογράφος πρώην σύζυγός της

«Πάει. Το κατάπια»

«Αλήθεια;» ρώτησε η Καινούργιου την Πολυκάρπου, «Φτύσε το λίγο να δούμε. Μήπως είναι κομμάτι ρητίνης. Το έχω πάθει και εγώ» συνέχισε. Η Πολυκάρπου παρέμενε ακόμη αιφνιδιασμένη με αυτό που της είχε συμβεί.

«Δεν έχω ρητίνη εγώ στα δόντια μου» απάντησε στην Καινούργιου, «Τα φυσικά μου είναι. Το κατάπια. Πάει»

Δέσποινα Βλεπάκη: Το μοντέλο που έγινε δημοσιογράφος και κατέκτησε τα δελτία ειδήσεων

Τη Δέσποινα Βλεπάκη την απολαμβάνουμε στα δελτία ειδήσεων του Open, καθώς πλέον ασχολείται ενεργά με τη δημοσιογραφία. Ωστόσο, πριν ακολουθήσει το συγκεκριμένο επάγγελμα δούλευε ως μοντέλο και ως ηθοποιός.

Μάλιστα, το 2007 κατέκτησε τον τίτλο της Αναπληρωματικής Μις Ελλάς.

Δείτε επίσης: «Σκάνε» νέες περιπτώσεις revenge porn: Κατηγορείται γνωστός τηλεοπτικός δημοσιογράφος - Θύμα στέλεχος μεγάλου πολιτικού κόμματος

Η εικόνα της σήμερα έχει αλλάξει αισθητά, καθώς έχει ανοίξει το χρώμα των μαλλιών της σε ακόμα πιο ξανθό και όπως είναι φυσικό έχει μεγαλώσει.

Η Δέσποινα Βλεπάκη γεννήθηκε στην Κρήτη. Μεγάλωσε στο χωριό Πατελάρι έξω από τα Χανιά. Ήταν άριστη μαθήτρια και πρωταθλήτρια στο μπάσκετ για πολλά χρόνια. Το 2007 ήταν η χρονιά της! Κατέκτησε τον τίτλο της Αναπληρωματικής Μις Ελλάς, ταξίδεψε μάλιστα στο Τόκιο, όπου εκπροσώπησε τη χώρα μας στο διεθνή διαγωνισμό. Εκεί κέρδισε τον πολυπόθητο τίτλο της Αναπληρωματικής Miss International και αργότερα τον τίτλο Balcan Beauty Ambassador.

Η Δέσποινα Βλεπάκη παράλληλα τελείωσε το τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2009, ενώ έκανε και ένα σύντομο πέρασμα από την υποκριτική (το 2008-2009 συμμετείχε στην παράσταση «Εκτός Ελέγχου Όλα» στο θέατρο Περοκέ με πρωταγωνιστές τους Βασίλη Τσιβιλίκα και Γιώργο Κωνσταντίνου, ενώ έκανε και αρκετά γκεστ σε τηλεοπτικές σειρές, όπως στη σειρά του ΑΝΤ1 «Λόλα» και του Mega «Λατρεμένοι μου γείτονες»)

Το 2010 αρχίζει δειλά-δειλά να κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο της δημοσιογραφίας, αφού αναλαμβάνει εκπομπή σε διαδικτυακό ραδιόφωνο. Τρία χρόνια αργότερα, το 2012, έρχεται η συνεργασία με την εκπομπή των Καμπουράκη και Οικονομέα στο Mega και την άνοιξη του 2014 αρχίζει να παρουσιάζει τον καιρό τα Σαββατοκύριακα.

Σήμερα εργάζεται στον τηλεοπτικό σταθμό του Open.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share