Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μαρία Σαράφογλου: Αυτός είναι ο δημοσιογράφος πρώην σύζυγός της (photos)

Δεν είχαμε ιδέα!

18 Ιανουαρίου 2022 13:14
Μαρία Σαράφογλου: Αυτός είναι ο δημοσιογράφος πρώην σύζυγός της (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Σαράφογλου γεννήθηκε στις 17 Ιουνίου το 1977 με καταγωγή από τη Χίο και είναι κόρη του Δημήτρη Σαράφογλου, στελέχους του ΚΚΕ και έπειτα του ΠΑΣΟΚ, που διετέλεσε δήμαρχος Κερατσινίου και γενικός γραμματέας του ΥΠΕΧΩΔΕ.

Η γνωστή δημοσιογράφος γνώρισε τον πρώην σύζυγό της και πατέρα του γιου της στον χώρο της εργασίας της. Η γνωριμία της με τον Αντώνη Αλαφογιώργο έγινε σε ένα ρεπορτάζ, με το ειδύλλιο να αρχίζει να φουντώνει περισσότερο μέσα στα τηλεοπτικά πλατό της ΕΡΤ.

Δείτε επίσης: Πασίγνωστος Έλληνας δημοσιογράφος με μεγάλη καριέρα δεν έχει κανένα πτυχίο!

σαράφογλου αλαφογιώργος

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2010 και την ίδια χρονιά απέκτησε και το γιο του Δημήτρη. Παρ' όλα αυτά, τα σύννεφα στη σχέση τους, τους οδήγησαν να καταθέσουν από κοινού αίτηση διαζυγίου, το οποίο και εκδόθηκε επίσημα το 2018.

Σαράφογλου αλαφογιώργος

Τα τρυφερά λόγια για το γιο της

Μαρία Σαράφογλου γιος

Σε παλιότερη συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η Μαρία Σαράφογλου είχε αναφέρει για το γιο της:

«Από τότε που έχω κάνει παιδί, έχω πάψει να λέω μεγάλες κουβέντες. Έχω χωρίσει, ήμουν παντρεμένη. Τώρα θα ακουστώ σαν μαμά κουκουβάγια. Ο Δημήτρης είναι όλη μου η ζωή να στο πω έτσι, είναι ένα παιδί εξαιρετικό, όμορφο αλλά είναι όμορφο στην ψυχή και αυτό το αντανακλά στους φίλους του, στην οικογένειά του, στο σχολείο, είναι εξαιρετικά έξυπνος και είναι πολύ διαφορετικός από εμένα. Για παράδειγμα ο Δημήτρης είναι ένα παιδί που είναι σαφή και τα όχι του και τα θέλω του. Από μικρός έχει άποψη, εγώ ήμουν ένα παιδί που κάτι ήθελα και έβαζα στόχο, το προσπαθούσα, κολυμπούσα στα βαθιά. Ο Δημήτρης είναι τελείως διαφορετικός, ξέρει πολύ καλά τι θέλει και ξέρει τα όρια του, ενώ εγώ πολύ συχνά δοκιμάζω τα όρια μου. Τα τελευταία χρόνια έχω αρκετό χρόνο για τον Δημήτρη, τα πρώτα χρόνια ήταν δύσκολα, αλλά ήταν και πολύ δύσκολα για τη χώρα. Τα τελευταία χρόνια έχουμε έρθει πολύ πιο κοντά με το παιδί μου, έχουμε αναπτύξει έναν άλλο δεσμό και είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτό»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share