Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πασίγνωστος Έλληνας δημοσιογράφος με μεγάλη καριέρα δεν έχει κανένα πτυχίο!

Πέρασε στο Πάντειο αλλά δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές του

1 Ιανουαρίου 2022 15:33
Πασίγνωστος Έλληνας δημοσιογράφος με μεγάλη καριέρα δεν έχει κανένα πτυχίο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον βλέπουμε για χρόνια να λέει τα δελτία ειδήσεων, αλλά και να έχει τη δική του εκπομπή. Αν και έχει μεγάλη πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας, ο ίδιος δεν πήρε ποτέ το πτυχίο του από το Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Ο λόγος για τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Ο δημοσιογράφος είχε αρχίσει να εργάζεται ήδη από φοιτητής στον Τύπο, ωστόσο δεν ολοκλήρωσε ποτέ τις σπουδές του.

πτυχίο Έλληνας δημοσιογράφος

Ωστόσο, ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος αλλά έκανε ένα πέρασμα για δύο χρόνια και από τη Βουλή ως μετακλητός υπάλληλος αορίστου χρόνου και μάλιστα την εποχή που σπούδαζε στην Πάντειο.

Σύμφωνα δε με έγγραφο που είχε δημοσιοποιήσει ο βουλευτής της ΝΔ Αργύρης Ντινόπουλος, ο Χατζηνικολάου προσλήφθηκε την 1/1/1983 για υποβοήθηση στο κοινοβουλευτικό έργο του πατέρα του, Παναγιώτη Χατζηνικολάου, βουλευτή Έβρου της ΝΔ, και έπαψε να παρέχει τις υπηρεσίες του στο γραφείο του στις 31/12//84, έπειτα από παραίτησή του.

Τότε, στη δημοσιοποίηση του εγγράφου είχε αντιδράσει ο Ν. Χατζηνικολάου μέσω twitter: «Η προσπάθεια να με λασπώσουν και να με φοβίσουν συνεχίζεται. Τριάντα χρόνια πίσω πήγαν, για να βρουν κάτι που έχω ήδη πει. Δεν υποκύπτω».

Πλάκα κάνεις: Αυτός είναι ο αδερφός του Νίκου Χατζηνικολάου

Έχετε δει ποτέ τον αδερφό του Νίκου Χατζηνικολάου; Εμείς βρήκαμε μια φωτογραφία, όπου τα δύο αδέρφια έκαναν κοινή έξοδο και πραγματικά πάθαμε πλάκα. Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

Μπορεί ο παρουσιαστής του Ant1, να έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, ωστόσο, πάντα βρίσκει χρόνο για τα αγαπημένα του πρόσωπα, όπως είναι η οικογένειά του. Μάλιστα, πριν καιρό, ο φωτογραφικός φακός, τον εντόπισε μαζί με τον γιο του, τον ανιψιό του και τον αδερφό του έξω από το γήπεδο Καραϊσκάκη.
Όπως θα δείτε και παρακάτω, τα δύο αδέρφια φαίνονται να συζητούν και να περνούν ευχάριστα. Μάλιστα, αυτό που βλέπουμε εμείς, είναι, ότι μοιάζουν απίστευτα. Εκτός όμως, από τον αδερφό, δείτε εδώ τον πατέρα τους, με τον οποίο είναι ίδιοι.
Εσείς τι λέτε; Δείτε την φωτογραφία:
αδελφός Χατζηνικολάου
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share