Κυριακή, 26 Μαΐου 2024

Survivor spoiler: Ο Γιώργος Λιβάνης έκανε unfollow τον Σάκη Κατσούλη στο instagram

Αυτό... δεν πήγε και πολύ καλά...

30 Μαρτίου 2021 12:09
Survivor spoiler: Ο Γιώργος Λιβάνης έκανε unfollow τον Σάκη Κατσούλη στο instagram
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Κι όσο στον Άγιο Δομίνικο σφάζονται ένα πραγματικό Survivor ζουν και στην Ελλάδα οι άνθρωποι που οι παίκτες άφησαν πίσω!

Συγκεκριμένα, στο επίκεντρο βρίσκεται συνεχώς το όνομα του νυν της Μαριαλένας, Γιώργου Λιβάνη, ο οποίος όπως όλη η Ελλάδα παρακολουθεί το κορίτσι του να βρίσκεται σε μια παραλία 24ωρες επί πόσες ημέρες με τον πρώην της, Σάκη Κατσούλη.

Να τονίσουμε πως αυτοί οι τρεις γνωρίζονταν μεταξύ τους καιρό τώρα καθώς έμεναν στην ίδια γειτονιά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε ο Γιώργος Λιβάνης δεν ακολουθεί στο instagram τον Σάκη Κατσούλη, ενώ ο Σάκης ακολουθεί αυτόν...

Δείτε το ρεπορτάζ με τις πληροφορίες για την κίνηση του Γιώργου Λιβάνη

Survivor 4: Ατάκα-φωτιά Γιώργου Λιβάνη για την Μαριαλένα - «Δεν υπάρχει λόγος...» (Video)

Για τη σχέση του με την Μαριαλένα και το Survivor μίλησε ο Γιώργος Λιβάνης. Ο γνωστός τραγουδιστής που έχει σχέση με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία είναι μία από τις πιο δυνατές παίκτριες και στο παιχνίδι αργότερα προστέθηκε και ο πρώην σύντροφός της, Σάκης Κατσούλης τόνισε ότι την στηρίζει!

Αρχικά ο Γιώργος Λιβάνης μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε είπε: «Δεν υπήρχε πρόταση να είμαι στο Survivor και δεν θα το έκανα»! Και στη συνέχεια είπε: «Στηρίζω τη Μαριαλένα»

Ενώ όταν προσπάθησε ο ρεπόρτερ να τον «στριμώξει» για όλα όσα ακούγονται και γράφονται για τη σχέση του με την Μαριαλένα, εκείνος απέφυγε να απαντήσει ευγενικά και έφυγε!

Αφού προβλήθηκε το βίντεο αυτό επικράτησε μια αναστάτωση σε πάνελ και παρουσιάστρια με την τελευταία να δηλώνει πως γνωρίζει πολύ καλά ότι ο τραγουδιστής είναι ενοχλημένος από τα όσα διαδραματίζονται στον Άγιο Δομίνικο κι έχει σκοπό κατά την επιστροφή της Μαριαλένας να δώσει ένα τέλος στην ιστορία αυτή.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share