Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Χρήμα και έρωτας ολούθε από τον Κώστα Λεφάκη: Ταύροι και άλλα 4 ζώδια θα βρεθούν... σε οίστρο

Μεγάλες ευκαιρίες βλέπει μπροστά μας ο αστρολόγος

26 Μαΐου 2024 11:24
Χρήμα και έρωτας ολούθε από τον Κώστα Λεφάκη: Ταύροι και άλλα 4 ζώδια θα βρεθούν... σε οίστρο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κώστας Λεφάκης μοιράζει... υποσχέσεις για εξαιρετικές εξελίξεις στα περισσότερα ζώδια, αναφέροντας πως υπάρχει μια πολύ μεγάλη ευκαιρία που πρέπει να αξιοποιήσουν στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο, η αντίθεση της Σελήνης με Ήλιο και Αφροδίτη σημαίνει πως η ερωτική δραστηριότητα επανέρχεται στο στόχαστρο του ενδιαφέροντος συνοδευόμενη από κοινωνική ζωή, με τη Σμάρω Σωτηράκη επίσης να μην κρύβει την αισιοδοξία της.

ΚΡΙΟΣ

Ο Δίας στα πρώτα του βήματα στο ζώδιο των Διδύμων φέρνει ευχάριστες προοπτικές και σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητά σας. Ταξίδια και μετακινήσεις προβάλουν πιο έντονα σας πιθανότητες.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα πράγματα αρχίζουν σιγά – σιγά να βελτιώνονται και ο παράγων τύχη αυξάνεται, για τους νεότερους και τους πιο φιλόδοξους. Το διάστημα είναι κατάλληλο για αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εξωτερική πίεση μέσα από γεγονότα και καταστάσεις γίνεται σήμερα ίσως λιγότερο πιεστική και σας επιτρέπει να κινηθείτε καλύτερα. Πάρτε επιτέλους κάποιες αποφάσεις για τη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην αφήσετε κάποια προβλήματα που υπάρχουν ενδεχομένως στο σπίτι σας να ανακόψουν τη δραστηριότητά σας, γιατί βρίσκεται πραγματικά σε μια περίοδο γενικής ανασυγκρότησης.

ΛΕΩΝ

Είναι σίγουρο πως αν δουλέψετε οργανωμένα και συστηματικά θα ανοίξετε νέους δρόμους επιτυχίας, απαραίτητη, όμως, προϋπόθεση είναι να είστε καλά στην υγεία σας. Προσοχή λοιπόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι υποχρεώσεις αυξάνονται απέναντι στα αγαπημένα πρόσωπα ή κάποιους συνεργάτες σας, δώστε περισσότερο χώρο στους άλλους για να μπορέσετε να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια μαζί τους.

Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα ζώδια

ΖΥΓΟΣ

Η σωστή επικοινωνία και η εναρμόνιση με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας είναι ανάγκη επιβίωσης. Σύντομα θα κληθείτε να αναλάβετε νέες υποχρεώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κερδίστε την έγκριση ανθρώπων που μπορούν να επηρεάσουν την πρόοδό σας και δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στη διευθέτηση νομικών και οικονομικών θεμάτων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επωφεληθείτε από τις πλανητικές επιδράσεις αυτών των ημερών για να διορθώσετε ό,τι δεν πήγε καλά μέχρι σήμερα. Αξιοποιείστε τις ευκαιρίες που σας δίνονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για να μπορέσετε να κατακτήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους και να μπορέσετε να κερδίσετε περισσότερα, καλείστε τώρα να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο και ενέργεια στη δουλειά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καιρός να ανακαλύψετε ανθρώπους και ευκαιρίες που θα εξυπηρετήσουν τις κοινωνικές σας φιλοδοξίες και θα σας βοηθήσουν να προβάλετε όλα τα θετικά στοιχεία που διαθέτετε.

ΙΧΘΕΙΣ

Αυτό το διάστημα καλείστε να δώσετε μια ουσιαστική μάχη, προκειμένου να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Προσπαθήστε να μη χάσετε το θάρρος σας.

Πηγή: Elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share