Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Survivor 2024 spoiler 25/05: Ανατροπή σκηνικού με την νέα απόφαση του Ατζούν! Ο Λιανός το ανακοινώνει σύντομα στους υποψηφίους προς αποχώρηση

Ενδιαφέρον έχει... πώς θα το πάρουν η Δώρα και ο Γιώργος

25 Μαΐου 2024 08:28
Survivor 2024 spoiler 25/05: Ανατροπή σκηνικού με την νέα απόφαση του Ατζούν! Ο Λιανός το ανακοινώνει σύντομα στους υποψηφίους προς αποχώρηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 2024 spoiler 25/05: Λίγες εβδομάδες έμειναν μονάχα για το φινάλε στο φετινό Survivor, με άπαντες τους παίκτες, που έχουν παραμείνει μέχρι και σήμερα στον Άγιο Δομίνικο, να παλεύουν «με νύχια και με δόντια», για να καταφέρουν να πάρουν το αεροπλάνο της επιστροφής στην Ελλάδα, όχι για να αποχωρήσουν από το παιχνίδι, μα για να πάνε στο Άλσος Βεΐκου.

Βλέπουμε, άλλωστε, σε κάθε επεισόδιο οι παίκτες να δίνουν τα πάντα, για να κερδίζουν και να εξασφαλίζουν την παρουσία τους στο ριάλιτι επιβίωσης έως το τέλος. Σε αυτό το σημείο, άλλωστε, δεν έχει μείνει κάτι διαφορετικό να στοχεύουν, πέρα από το να σταθούν ενώπιον ζωντανού και τηλεοπτικού κοινού, προκειμένου να διεκδικήσουν την κούπα.

Η παραγωγή είναι αλήθεια, ότι τα έχει βρει... μπαστούνια φέτος. Οι μαζικές αποχωρήσεις παικτών από το Survivor, ύστερα από το πάρτι της ένωσης, την έχουν αναγκάσει σε διάφορες αποφάσεις, προκειμένου να μην τελειώσει πρόωρα το ριάλιτι, σε σύγκριση με το καθιερωμένο του χρονοδιάγραμμα, ώστε να παρακολουθήσουμε μες στον Ιούλιο την τελική φάση.

Survivor 2024 spoiler 25/05: Ο κίνδυνος νέων αποχωρήσεων φέρνει νέες αποφάσεις της παραγωγής

Ο κίνδυνος αυτός ελλοχεύει ακόμη για την πιθανότητα αποχωρήσεων, με τους παίκτες στις δηλώσεις τους να μην κρύβουν τη διάθεσή τους να γυρίσουν στην Ελλάδα, αν και πρέπει να βρουν λίγο ακόμη τη δύναμη, ώστε να επιστρέψουν. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί το βλέπει και σκέφτεται τρόπους, ώστε σε περίπτωση που υπάρξει κι άλλη αποχώρηση, όπως της Σταυρούλας Χρυσαειδή που έφυγε τελευταία και βρέθηκε, μάλιστα, στο νοσοκομείο, να μπορέσει να βγάλει αντανακλαστικά.

Μια σκέψη σοβαρή, λοιπόν, είναι να επαναληφθεί και αυτή την εβδομάδα το σκηνικό της παρουσίας των Τούρκων παικτών και της αποφυγής της αποχώρησης, κρατώντας λίγο παραπάνω τη Δώρα Νικολή και τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους. Όλα θα κριθούν από τις προθέσεις των Ελλήνων Survivors, ελπιζοντας πως θα είναι τέτοιες, που δε θα αλλάξουν ξανά τα πλάνα, με τον Γιώργο Λιανό ίσως να προχωρά σε ανακοίνωση πριν από τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share