Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Survivor 2024 spoiler 23/05, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτός ο παίκτης χάνει στη μάχη της αποχώρησης

Το παρασκήνιο της μονομαχίας στον Άγιο Δομίνικο!

23 Μαΐου 2024 19:39
Survivor 2024 spoiler 23/05, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτός ο παίκτης χάνει στη μάχη της αποχώρησης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 2024 spoiler 23/05: Φτάνουμε, σιγά σιγά, προς το τέλος της διαδρομής στο Survivor, με τους παίκτες να παλεύουν... με νύχια και με δόντια να φτάσουν μέχρι το Γαλάτσι, αφού πια έχουν απομείνει μόλις οκτώ στον Άγιο Δομίνικο και, έχοντας φτάσει στην πηγή, θέλουν να γευτούν το νέκταρ του μεγάλου επάθλου.

Αυτός είναι κι ένας βασικός λόγος, άλλωστε, που συνεχίζουμε να έχουμε εντάσεις στο νησί ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων, μαχόμενοι για την παραμονή τους στο ριάλιτι και επιθυμώντας να πάνε μέχρι την κούπα, παρουσιαζόμενοι ενώπιον τηλεοπτικού και ζωντανού κοινού στο Άλσος Βεΐκου, αν κι έχουν λίγο δρόμο ακόμη να διανύσουν.

Η κούραση, βέβαια, παίζει και το δικό της ρόλο, με τους παίκτες παράλληλα φέτος να αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα τραυματισμών, σαν να έχει πέσει... περονόσπορος στο παιχνίδι, με την παραγωγή να έχει αντιμετωπίσει μεγάλα προβλήματα και να έχει προβεί, για αυτό, σε έκτακτες αποφάσεις, όπως το να κρατήσει τους διαγωνιζόμενους σίγουρα για άλλες δύο εβδομάδες, φέρνοντας και τους Τούρκους All Stars να τους κάνουν παρέα.

Survivor 2024 spoiler 23/05: Ποια ομάδα θα κερδίσει τη μάχη για το έπαθλο της επικοινωνίας

Όπως βλέπουμε στο trailer που έχουμε στη διάθεσή μας, έχουμε να κάνουμε με έναν απαιτητικό στίβο μάχης, με τα νεύρα να είναι τεταμένα και σε ρόλο πρωταγωνιστή τον Σταμάτη Ταλαδιανό, που τον βλέπουμε να ξεσπά. Είναι επιβεβαιωμένο πλέον το spoiler μας και νικήτρια ομάδα θα είναι αυτή των Μαχητών.

Survivor 2024 spoiler 23/05: Ο παίκτης που χάνει αλλά προς το παρόν δεν αποχωρεί

Την προηγούμενη εβδομάδα, άλλωστε, η Δώρα Νικολή δεν αποχώρησε, παρότι ηττήθηκε στην τελική μονομαχία και το ίδιο ισχύει και για αυτή την εβδομάδα, με τέσσερις παίκτες να αγωνίζονται για αυτό το σκοπό, να μην είναι δηλαδή υποψήφιοι μαζί της.

Αυτοί, που θα παλέψουν είναι ο Ντάνιελ Νούρκα, ο Χριστόφορος Ταξίδης, ο Σταμάτης Ταλαδιανός και ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους, τέσσερις πολύ καλοί παίκτες, με έναν όμως να μην τα καταφέρνει. Ποιος είναι, λοιπόν, αυτός που θα παραμείνει υποψήφιος, αλλά θα έχει και μια δεύτερη ευκαιρία απέναντι στη Δώρα;

Η μεγάλη μάχη θα δοθεί μεταξύ Ταξίδη και Παπαχαραλάμπους, με τον δεύτερο να είναι αυτός που θα γνωρίσει εν τέλει την ήττα, χωρίς να αποχαιρετήσει ακόμη.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share