Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Survivor 2024 spoiler 26/05: Αχ πανάθεμά σε! Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση δίπλα σε Δώρα Νικολή και Γιώργο Παπαχαραλάμπους

Θα κινδυνεύσει ανοικτά λίγο πριν φτάσουμε στην τελική φάση στο Γαλάτσι

26 Μαΐου 2024 08:30
Survivor 2024 spoiler 26/05: Αχ πανάθεμά σε! Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση δίπλα σε Δώρα Νικολή και Γιώργο Παπαχαραλάμπους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 2024 spoiler 26/05: Λίγες μόνο εβδομάδες έμειναν, για να μάθουμε ποιος θα είναι εκείνος, που θα έχει επιζήσει από όλη αυτή την περιπετειώδη χρονιά στο Survivor και θα καταφέρει να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο, σηκώνοντας το τρόπαιο μπροστά στο τηλεοπτικό κοινό, αλλά και όσους παρευρεθούν στο Γαλάτσι, για να παρακολουθήσουν την κορύφωση της αγωνίας στο ριάλιτι.

Η κατάσταση στον Άγιο Δομίνικο, αυτή τη στιγμή, βρίσκεται σε «τεντωμένο σχοινί». Οι παίκτες, άλλωστε, έχουν ήδη περάσει αρκετά, υποφέρουν στις κακουχίες που περνούν και δεν το κρύβουν, όμως τώρα βλέπουν καθαρά μπροστά τους την προοπτική να φτάσουν μέχρι το τέλος, αφού στο νησί αυτή τη στιγμή υπάρχουν οκτώ εξ αυτών και κάθε εβδομάδα, φυσικά, είναι άλλο ένα «βήμα» προς το μεγάλο τους στόχο.

Survivor 2024 spoiler 26/05: Ο παίκτης που γίνεται ουσιαστικά τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι παίκτες, βέβαια, έχουν τα δικά τους προβλήματα, κάτι που φαίνεται στην επιδείνωση της κατάστασης του Φάνη Μπολέτση, ο οποίος στο νέο επεισόδιο «καταρρέει» και δυσκολεύεται ιδιαίτερα να αποδεχθεί την ιδέα μιας πιθανής του αποχώρησης, όμως πρέπει να σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο, αφού η... κατάσταση δεν τον βοηθά ιδιαίτερα, όπως φάνηκε στο νέο αγώνισμα ασυλίας.

Έτσι, λοιπόν, ξεκινά και η καινούργια εβδομάδα του Survivor, με το ριάλιτι επιβίωσης να μας φέρνει μπροστά σε νέες εξελίξεις, αφού υπάρχουν δύο υποψήφιοι και, στο νέο επεισόδιο, άλλος ένας θα γίνει γνωστός μπροστά στον Γιώργο Λιανό μέσα από την καθιερωμένη ψηφοφορία, κρίνοντας το ποιοι θα μονομαχήσουν στο τέλος της εβδομάδας. Υπενθυμίζεται, ότι η Δώρα Νικολή και ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους συνεχίζουν στο ριάλιτι ως υποψήφιοι, μετά τις ήττες στις προηγούμενες μονομαχίες τους, χωρίς όμως να αποχωρούν.

Ποια ομάδα, όμως, κερδίζει την πρώτη ασυλία και ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση; Τα... κουκιά είναι μετρημένα, όπως τα λέμε, με τον Σταμάτη Ταλαδιανό φαβορί σε περίπτωση ήττας της μπλε ομάδας, που μετά τον νέο τραυματισμό του Φάνη μοιάζει πιο πιθανή, ενώ στην άλλη πλευρά στόχος λογικά θα γίνει ο Χριστόφορος Ταξίδης.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share