Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Survivor 2024 trailer 26/05: «Καταρρέει» ο Φάνης Μπολέτσης - Ολοταχώς για αποχώρηση μετά τον νέο του τραυματισμό, το ανακοινώνει μπροστά στον Λιανό

Πέφτει ξανά τραυματίας και βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου!

26 Μαΐου 2024 07:25
Survivor 2024 trailer 26/05: «Καταρρέει» ο Φάνης Μπολέτσης - Ολοταχώς για αποχώρηση μετά τον νέο του τραυματισμό, το ανακοινώνει μπροστά στον Λιανό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 2024 spoiler 26/05: Οι οκτώ παίκτες, που έχουν απομείνει στο Survivor, παλεύουν με όλες τους τις δυνάμεις και «σφίγγουν τα δόντια», προκειμένου να παραμείνουν μέχρι το τέλος στο ριάλιτι επιβίωσης, παρότι μπορεί ο καθένας εξ αυτών να έχει τα δικά του προβλήματα, σωματικά ή ψυχολογικά.

Όπως βλέπουμε στο trailer του νέου επεισοδίου, μια νέα εβδομάδα ξεκινά με νυχτερινό αγώνισμα ασυλίας. Οι Έλληνες Survivors και οι Τούρκοι All Stars, αντιπροσωπεύοντας μεικτά τα χρώματα των ομάδων τους, συναντώνται για ακόμη μια φορά και η αγωνία κορυφώνεται, ώσπου άπαντες «παγώνουν» με τον Φάνη Μπολέτση.

Survivor 2024 spoiler 26/05: Τραυματίας ξανά και στην πόρτα της εξόδου ο Φάνης Μπολέτσης

Ο παίκτης της μπλε ομάδας για ακόμη μια φορά πέφτει στην άμμο τραυματίας, έχοντας ήδη πρόβλημα στον αριστερό του ώμο και δείχνοντας εκ νέου να υποφέρει. Η κατάστασή του δε μοιάζει ευοίωνη, παρότι προσπαθεί με κάθε τρόπο να συνεχίσει στο παιχνίδι και να μην τα παρατήσει σε καμία περίπτωση.

Ο ίδιος, αμέσως μετά, παραδέχεται μπροστά στην κάμερα, ότι μπορεί να θέλει να φτάσει μέχρι το τέλος, οτιδήποτε κι αν συμβεί, ωστόσο δε γνωρίζει, αν θα μπορεί να το κάνει με την ίδια διάθεση, το ίδιο πάθος και την τρέλα, που τον διακατέχει, χωρίς να γνωστοποιεί, αν τελικά θα τον δούμε να αποχωρεί.

Δείτε το trailer:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share