Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Survivor 2024: «Έχω χάσει πολλές ώρες ύπνου εξαιτίας σου» - Σπάραξε ο Ντάνιελ Νούρκα στο έπαθλο επικοινωνίας

Η σύντροφός του έκλεψε την παράσταση

24 Μαΐου 2024 07:31
Survivor 2024: «Έχω χάσει πολλές ώρες ύπνου εξαιτίας σου» - Σπάραξε ο Ντάνιελ Νούρκα στο έπαθλο επικοινωνίας
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 2024: Με μία συγκλονιστική εμφάνιση στον αποψινό αγώνα για το έπαθλο επικοινωνίας του Survivor, όπου σημείωσε τους 6 από τους 8 πόντους της ομάδας του, ο Ντάνιελ Νούρκα ήταν εκείνος που άξιζε περισσότερο απ' όλους να δει τους δικούς του ανθρώπους. Μόνο τυχαίο δεν ήταν το γεγονός ότι πάλεψε τόσο, καθώς πριν από την αναμέτρηση ο Γιώργος Λιανός του είχε πει ότι είχε στείλει βίντεο η σύντροφός του, Αναστασία.

Η σύντροφος του παίκτη των Μπλε εμφανίστηκε κρατώντας αγκαλιά τον σκύλο τους, τον Μάιλο, και έστειλε μήνυμα εμψύχωσης στον αγαπημένο της, με αρκετές δόσεις χιούμορ. Όπως τόνισε ήδη ονειρεύεται να... ξεκουραστεί το καλοκαίρι, αφού τους τελευταίους μήνες έχει μείνει πολλές μέρες ξύπνια μέχρι αργά για να τον καμαρώσει στο Survivor. Σήμερα ίσως για έναν λόγο ακόμα.

Το μήνυμα της συντρόφου του Ντάνιελ στο Survivor

«Αγαπάκι μου, θυμάσαι που γελάγαμε πριν μπεις ότι θα γύριζες σε δύο εβδομάδες γιατί η πρώτη θα ήταν η ασυλία; Κοίτα πού φτάσαμε, εσύ ακόμα εκεί κι εμείς σε περιμένουμε. Περιμένω πώς και πώς το καλοκαίρι μας, το ονειρεύομαι. Εσύ το πρωί θα ξυπνάς και θα πηγαίνεις τον Μάιλο βόλτα, εγώ θα κοιμάμαι γιατί έχω χάσει πολλές ώρες ύπνου εξαιτίας σου», είπε αρχικά η σύντροφος του Ντάνιελ Νούρκα στο βίντεο που του έστειλε στο Survivor.

Για να συμπληρώσει: «Μετά θάλασσα, φαγητό, βόλτες κι εσύ κανένα... μαθηματάκι κολύμβησης, εξάσκηση σε παζλ, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα χρειαστεί να τρέξεις πάλι σε κάποιον στίβο μάχης. Μας λείπεις πάρα πολύ, αλλά είμαστε όλοι καλά, σε περιμένουμε. Μας κάνεις περήφανους και μην ξεχνάς, είναι ένα παιχνίδι στο τέλος της ημέρας. Έχει μείνει λίγο ακόμα, οπότε υπομονή σε όλα τα παιδιά για το χιούμορ του, θα περάσει! Σε περιμένουμε και μας λείπεις!»

Οι Μπλε ξέσπασαν σε γέλια με το τελευταίο αστείο της συντρόφου του Ντάνιελ, με εκείνον να λέει με αγάπη: «Πω πω, το κοριτσάκι μου», πριν πάει να μονομαχήσει για την παραμονή του στο Survivor.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share