Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Ουρλιάξτε από χαρά: Τα 4 ζώδια που θα «ανθίσουν» με τον Δία στους Διδύμους έως τον Ιούνιο του 2025

Θα αλλάξει η ζωή σας!

26 Μαΐου 2024 20:08
Ουρλιάξτε από χαρά: Τα 4 ζώδια που θα «ανθίσουν» με τον Δία στους Διδύμους έως τον Ιούνιο του 2025
Unsplash
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σύμφωνα με το enikos.gr, ο Δίας πρόκειται να αλλάξει ζώδιο! Αυτό είναι μεγάλη υπόθεση, επειδή ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης και της μεγαλοψυχίας, βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου για λίγο περισσότερο από ένα χρόνο τώρα.

Από τις 25 Μαΐου 2024 περνάει στους Διδύμους και θα φέρει αναταράξεις… με την καλή έννοια. Ο Δίας τείνει να κάνει τα πράγματα μεγαλύτερα και καλύτερα σε όποια περιοχή του γενέθλιου χάρτη σας επηρεάζει μέσω των διελεύσεών του.

Με την ευκαιράι, δείτε: «Χρυσό» 10ήμερο από τη Λίτσα Πατέρα: Τα 3 ζώδια που θα βρουν χρήμα και έρωτα σε αφθονία

Έτσι, για παράδειγμα, αν έχετε τον Δία στον πρώτο σας οίκο, η αυτοπεποίθηση και η δημοτικότητά σας μπορεί να γνωρίσουν σημαντική ώθηση κατά τη διάρκεια μιας τέτοιας διέλευσης, ενώ μια επιρροή στον δέκατο οίκο σας μπορεί να έχει εξαιρετικό αντίκτυπο στην καριέρα σας.

Πώς θα σας επηρεάσει λοιπόν ο Δίας στους Διδύμους σε αυτή τη νέα διέλευση; Ρίξτε μια ματιά στον γενέθλιο χάρτη σας για να το μάθετε. Παρακάτω θα διαβάσετε για τα τέσσερα ζώδια που θα ευδοκιμήσουν με την ενέργεια του Δία στους Διδύμους από τις 25 Μαΐου 2024 έως τις 9 Ιουνίου 2025.

Τα 4 ζώδια που θα «ανθίσουν» με τον Δία στους Διδύμους από 25/05/24 έως 9/06/25

Τα 4 ζώδια που θα «ανθίσουν» με τον Δία στους Διδύμους έως τον Ιούνιο του 2025
Unsplash

Δίδυμοι

Ταύρος

Καρκίνος

Σκορπιός

Δίδυμοι

Πρώτα απ’ όλα, καθώς η διέλευση αυτή πραγματοποιείται στους Διδύμους και οι άλλες πλανητικές επιρροές είναι επίσης ευνοϊκές. Οι Δίδυμοι μπορούν να προσβλέπουν σε μια εξαιρετική χρονιά μέχρι τις 9 Ιουνίου 2025. Όσοι έχουν την Αφροδίτη στους Διδύμους θα ωφεληθούν επίσης από αυτό το κύμα, αλλά με λιγότερο εμφανή τρόπο και περισσότερο στη σχέση τους με άτομα με τα οποία έχουν ήδη μια καθιερωμένη ερωτική σχέση. Οι Δίδυμοι μπορούν να περιμένουν ότι η διέλευση του Δία από το ζώδιο τους θα τους φέρει νέες ευκαιρίες, περισσότερο σεβασμό (ειδικά στην περιοχή του γενέθλιου χάρτη τους όπου θα βρίσκεται ο Δίας), και απροσδόκητες φιλίες και υποστήριξη. Παράλληλα θα νιώσουν μια ώθηση στην προσωπική τους ορμή να πετύχουν κάτι μεγάλο. Αν διοχετεύσετε σωστά αυτή την ενέργεια, μπορείτε να κατακτήσετε πολλούς και σημαντικούς στόχους κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους.

Ταύρος

Οι Ταύροι μπορούν να αναπνεύσουν με ανακούφιση γιατί η καλή τους τύχη δεν θα τελειώσει μόνο και μόνο επειδή ο Δίας θα φύγει από το ζώδιό τους και θα περάσει στους Διδύμους. Βέβαια, η τύχη τους μπορεί να μην είναι τόσο έντονη όσο αυτή των Διδύμων, αλλά τα σχέδια και τα εγχειρήματα που έχουν καλλιεργήσει μέχρι τώρα θα συνεχίσουν να επωφελούνται από αυτή την καλή ενέργεια. Απλώς να θυμάστε: οι νέοι σπόροι (μεταφορικά μιλώντας) μπορεί να μην ευδοκιμήσουν τόσο γρήγορα όσο πέρυσι. Γι’ αυτό να είστε πιο ρεαλιστές όσον αφορά τις προσδοκίες σας σε αυτούς τους τομείς, ενώ παράλληλα να περιμένετε καλές αποδόσεις και αποτελέσματα σε εκείνους τους τομείς όπου έχετε ήδη θέσει τα θεμέλια και έχετε κάνει καλή δουλειά. Αυτή η ενέργεια ωφελεί περισσότερο τα ζώδια του Ήλιου, της Σελήνης, του Δία και της Αφροδίτης στον Ταύρο, οπότε ελέγξτε τον γενέθλιο χάρτη σας για να δείτε αν έχετε περισσότερες από μία από αυτές τις τοποθετήσεις. Μπορεί να σας αποκαλύψει περισσότερη τύχη από ό,τι συνήθως.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι θα βιώσουν καλή τύχη κατά τη διάρκεια της διέλευσης του Δία από τους Διδύμους με τρόπο που να μιλάει στην ψυχή τους. Θα τους βοηθήσει να αισθάνονται πιο γαλήνιοι όπου κι αν πάνε και θα φέρει επίσης καλή ενέργεια στο σπίτι τους. Αυτή η επιρροή μπορεί να παρομοιαστεί με μια πρώιμη εκδήλωση της ευλογίας του Δία που θα λάβουν πλήρως όταν ο Δίας περάσει τελικά στον Καρκίνο στις 9 Ιουνίου 2025. Να είστε λοιπόν προετοιμασμένοι για μια πιο ήπια χρονιά μπροστά σας με διασκεδαστικές στιγμές και λιγότερο άγχος. Αποφύγετε τους «τοξικούς» ανθρώπους και τις «τοξικές» καταστάσεις, καθώς μπορεί να εμποδίσουν αυτή την καλή τύχη να εισρεύσει στη ζωή σας. Οι άνθρωποι που έχουν ωροσκόπο, ήλιο ή την Αφροδίτη στον Καρκίνο θα βιώσουν αυτή την καλή τύχη περισσότερο οπότε ελέγξτε το γενέθλιο χάρτη σας. Αν αισθάνεστε ότι νιώθετε καλά με το να γράφετε τις σκέψεις σας σε ημερολόγιο, να φτιάχνετε λευκώματα ή να κάνετε γιόγκα ή κάποια άλλη μορφή χαλαρωτικής σωματικής δραστηριότητας τότε κάντε το. Θα σας βοηθήσει να παραμείνετε ευθυγραμμισμένοι με αυτόν τον Δία στους Διδύμους.

Σκορπιός

Προετοιμαστείτε γιατί το επόμενο έτος από τις 25 Μαΐου 2024 έως τις 9 Ιουνίου 2025 θα είναι ένα τρενάκι του λούνα παρκ για εσάς με μεγάλα οφέλη για εσάς. Ο Δίας στους Διδύμους δεν θα έχει άμεσο θετικό αντίκτυπο σε εσάς, αλλά θα σας διευκολύνει να μεταπηδάτε από το ένα ορόσημο στο άλλο στην προσπάθειά σας να πετύχετε όποιον στόχο είναι σημαντικός για εσάς. Γι’ αυτό στρέψτε το βλέμμα σας σε κάτι, βάλτε το στόχο και επιμείνετε. Θα φτάσετε στο τέλος και θα είστε νικητές, αλλά όπως αναφέρθηκε, μπορεί να υπάρξουν μερικά σκαμπανεβάσματα στην πορεία. Καλό είναι να κρατήσετε τα μυστικά σας κοντά σας και θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

Όσοι έχουν Ήλιο, Σελήνη ή Άρη στον Σκορπιό θα το βιώσουν αυτό περισσότερο από άλλους Σκορπιούς.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share