Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Survivor 2024 spoiler 24/05: Κλάματα, τον πιάνουν κλάματα! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί άρον άρον από τον Άγιο Δομίνικο

Θρίλερ στον Άγιο Δομίνικο

24 Μαΐου 2024 08:11
Survivor 2024 spoiler 24/05: Κλάματα, τον πιάνουν κλάματα! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί άρον άρον από τον Άγιο Δομίνικο
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 2024 spoiler 24/05: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor 2024 με ακόμα μια αποχώρηση να βρίσκεται προ των πυλών.

Χτες είδαμε τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση από το Survivor 2024 να δίνουν την δική τους μάχη! Γιώργος Παπαχαραλάμπους, Ντάνιελ Νούρκα, Χριστόφορος Ταξίδης και Σταμάτης Ταλαδιανός βρέθηκαν στη μάχη με στόχο την παραμονή τους στο παιχνίδι και ο ένας που θα έχανε θα βρισκόταν στη θέση του υποψήφιου προς αποχώρηση σε έναν τελικό με την Δώρα Νικολή. Ποιος παίκτης ήταν αυτός; Ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους, ο οποίος έχασε σε ένα μεγάλο ντέρμπι από τον Σταμάτη Ταλαδιανό με 3-4.

Έτσι την επόμενη εβδομάδα ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Δώρα Νικολή και ο χαμένος θα αποχωρήσει από το Survivor 2024, λίγο πριν το φινάλε. Ποιος θα είναι αυτός; Ποιος δεν θα καταφέρει να φτάσει στον μεγάλο τελικό και θα αποχωρήσει λίγο πριν πιει νερό από την πηγή;

Survivor 2024 spoiler 24/05: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί την επόμενη εβδομάδα;

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστός ο τρόπος αποχώρησης; Θα μονομαχήσουν στο επεισόδιο της Κυριακής ή θα γίνει η μάχη για την παραμονή στο τέλος της εβδομάδας; Όπως και να γίνει υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί για την αποχώρηση! Κι αυτό είναι ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους. Εκτός κι αν... Αν τι;

Σας είχαμε αποκαλύψει εδώ και μέρες πως οι μπαταρίες της Δώρα Νικολή έχουν αδειάσει. Η παίκτρια της μπλε ομάδας έχει ζητήσει να αποχωρήσει, όμως τις τελευταίες μέρες φαίνεται πως κάνει δεύτερες σκέψεις, αφού έτσι κι αλλιώς το φινάλε έφτασε. Έφαγε 5 μήνες στον Άγιο Δομίνικο, μακριά από την οικογένειά της, στον έναν θα σκαλώσει.

Η ψυχολογία της έχει ανέβει κάπως τελευταία, επομένως δεν αποκλείουμε να δώσει μια τελευταία ευκαιρία στον εαυτό της. Αν δεν αποχωρήσει επίτηδες, τότε ξεκάθαρο φαβορί για την αποχώρηση της εβδομάδας είναι ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους.

Survivor 2024 spoiler 24/05: Κλάματα, τον πιάνουν κλάματα! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί άρον άρον από τον Άγιο Δομίνικο

Αυτά προς το παρόν, μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς ακολουθούν κι όλα spoilers γύρω από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share