Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Μαρέβα Μητσοτάκη: Κατέθεσε εκ νέου μήνυση κατά της Έλενας Ακρίτα - «Θα της συνιστούσα ψυχραιμία»

Τι δήλωσε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη

26 Μαΐου 2024 18:48
Μαρέβα Μητσοτάκη: Κατέθεσε εκ νέου μήνυση κατά της Έλενας Ακρίτα - «Θα της συνιστούσα ψυχραιμία»
Φωτογραφία αριστερά: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISS
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η σύζυγος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, ανακοίνωσε σήμερα (26.05.2024) πως έκανε εκ νέου μήνυση στη βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, μετά τις αναρτήσεις που έκανε η δημοσιογράφος για την ίδια.

Με την ευκαιρία, διαβάστε: Νέες «αιχμές» Ακρίτα κατά κυβέρνησης: «Δεν κοιτάτε τα χάλια σας κ. Μητσοτάκη... Και δε ντρέπεστε»

Να θυμίσουμε ότι, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη είχε προβεί σε μήνυση και αγωγή κατά της βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενας Ακρίτα και την 1η Απριλίου.

Τι δήλωσε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη

«Θα συνιστούσα ψυχραιμία στην Κα Ακρίτα σχετικά με τα όσα άθλια ψεύδη έχει πει προσβάλλοντας την προσωπικότητα μου.

Άλλωστε θα κληθεί να απολογηθεί στις δικαστικές αίθουσες μετά τη μήνυση που κατέθεσα στις 14.5.2024 σε βάρος της για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης», έγραψε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι στον λογαριασμό της στο X (πρώην Twitter).

Σε ανάρτησή του τον προηγούμενο μήνα στα social media, ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την ιδιότητα του συζύγου και όχι του πρωθυπουργού, όπως ο ίδιος δήλωσε, υποστήριξε τη γυναίκα του στην σχετική διαμάχη της με τη δημοσιογράφο και βουλευτή.

«Γράφω αυτήν την ανάρτηση ως σύζυγος και όχι ως Πρωθυπουργός. Από την ημέρα της εκλογής μου ως αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας η Μαρέβα έχει στοχοποιηθεί βάναυσα για έναν και μόνο λόγο. Γιατί είναι γυναίκα μου και έτσι θεωρούσαν κάποιοι ότι θα μου έκαναν ζημιά. Ένας βαθιά καλός και ηθικός άνθρωπος, με τελείως αυτόνομη επαγγελματική διαδρομή, τσαλαπατήθηκε και έγινε πρωτοσέλιδα. Η οικογενειακή μας συνοχή δοκιμάστηκε. Πολλές φορές αναρωτηθήκαμε και με τα παιδιά μας αν αξίζει να πληρώνει κανείς αυτό το οικογενειακό τίμημα για να ασχολείται με τα κοινά», τόνισε στην ανάρτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Και συνέχισε: «Όμως αντέξαμε, και προς στιγμήν νομίσαμε ότι τουλάχιστον αυτή η φάση της πολιτικής τοξικότητας έχει παρέλθει. Μέχρι που η Μαρέβα ξαναέγινε πρωτοσέλιδο με ένα τελείως ψευδές και ανυπόστατο δημοσίευμα. Για να ακολουθήσει μια χυδαία και απρόκλητη ανάρτηση της βουλευτή επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Χρειάζεται μεγάλο συγγραφικό ταλέντο για να χωρέσει τόσα ψέματα και τόση κακία σε μία ανάρτηση».

Ο πρωθυπουργός κατέληξε: «H Μαρέβα θα κινηθεί νομικά. Και εγώ θα πάω μάρτυρας στο δικαστήριο να την υπερασπιστώ. Όποιος θέλει να αντιπαρατεθεί μαζί μου πολιτικά, είναι ελεύθερος να το κάνει. Όμως ας αφήσουν επιτέλους εκτός πολιτικής σύγκρουσης την οικογένειά μου»

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share