Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Survivor 2024: Ο Σάββας Γκέντσογλου αποκαλύπτει ποιον θέλει για νικήτη - «Το αξίζει περισσότερο...» (video)

Το περιμέναμε ή μήπως... όχι

26 Μαΐου 2024 16:13
Survivor 2024: Ο Σάββας Γκέντσογλου αποκαλύπτει ποιον θέλει για νικήτη - «Το αξίζει περισσότερο...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O πρώην παίκτης του Survivor, Σάββας Γκέντσογλου, βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου», της Μαρίας Μπακοδήμου και μίλησε όχι μόνο για την εμπειρία του στο Survivor 2024, αλλά αποκάλυψε κιόλας ποιος επιθυμεί να είναι ο μεγάλος νικητής για φέτος!

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Survivor 2024: Κι όμως δεν είναι ο Περπατάρης και το αποκάλυψε η Σταυρούλα Χρυσαειδή - «Είχα φλερτ στο παιχνίδι και όχι με αυτόν που νομίζετε»

Αρχικά, σχετικά με τη συνολική εμπειρία που αποκόμισε από το παιχνίδι επιβίωσης, ο γνωστός ποδοσφαιριστής ανέφερε ότι θα ξανά πήγαινε στο Survivor, ωστόσο δε ζηλεύει τα παιδιά που είναι τόσους μήνες εκεί:

«Θα πήγαινα ξανά στο Survivor, δε ζηλεύω βέβαια τα παιδιά που είναι εκεί τόσους μήνες, εγώ δε θα μπορούσα. Ήμουν λίγο ακατάλληλος γι' αυτό το παιχνίδι. Δεν μπορούσα να κάθομαι και να μην παίζω. Λέω δε θα κοροϊδέψω ούτε τον εαυτό μου, ούτε τους υπόλοιπους... κι έφυγα!», είπε σχετικά με την απόφασή του να αποχωρήσει.

Έπειτα, όταν τον ρώτησαν σχετικά με το ποιος πιστεύει ότι θα είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού παιχνιδιού, ο Γκέντσογλου δήλωσε:

«Μέχρι στιγμής νομίζω πως το αξίζει περισσότερο απ' όλους ο Φάνης. Είναι πολύ καλός αγωνιστικά από την αρχή του παιχνιδιού μέχρι τώρα. Έχει μία σταθερή πορεία», παραδέχτηκε.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share