Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Survivor 2024 spoiler 26/05: «Σεισμός» στον Άγιο Δομίνικο με τον Φάνη Μπολέτση - Πήρε οριστικά την απόφαση για το τέλος του

Το παρασκήνιο και οι τελικές του σκέψεις για το τι θα κάνει με την παραμονή του στο ριάλιτι

26 Μαΐου 2024 12:27
Survivor 2024 spoiler 26/05: «Σεισμός» στον Άγιο Δομίνικο με τον Φάνη Μπολέτση - Πήρε οριστικά την απόφαση για το τέλος του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 2024 spoiler 26/05: Το Survivor βρίσκεται ουσιαστικά στις τελευταίες του μέρες και άπαντες οι παίκτες πρέπει να «σφίξουν τα δόντια», προκειμένου να φτάσου μέχρι το τέλος, ακόμη κι αν πονούν και υποφέρουν, για να ζήσουν τη μεγάλη εμπειρία του να παρουσιαστούν στο Άλσος Βεΐκου.

Η κατάσταση μονάχα εύκολη δεν είναι για τους περισσότερους, που πέρασαν φέτος από το ριάλιτι επιβίωσης, είτε βρίσκονται ακόμη στον Άγιο Δομίνικο είτε έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα. Οι τραυματισμοί, όπως το παραδέχθηκε και η Ασημίνα Χατζηανδρέου, έχουν αφήσει... κουσούρια αρκετά και όλοι τους πρέπει να τα αντιμετωπίσουν, ειδικά όσοι βλέπουν τις πιθανότητες κατάκτησης του μεγάλου επάθλου να γίνονται κάθε εβδομάδα όλο και περισσότερες.

Ένας από τους παίκτες με πρόβλημα τραυματισμού, είναι και ο Φάνης Μπολέτσης. Ο παίκτης της μπλε ομάδας υπέστη προ ημερών έναν αρκετά ισχυρό τραυματισμό στον αριστερό του ώμο, ωστόσο αποφάσισε να συνεχίσει κανονικά στο παιχνίδι, μέχρι που στο νέο trailer βλέπουμε να τραυματίζεται εκ νέου και με δάκρυα στα μάτια να είναι έτοιμος ουσιαστικά να ανακοινώσει το τέλος του από το ριάλιτι.

Survivor 2024 spoiler 26/05: Οι τελικές σκέψεις του Φάνη Μπολέτση για παραμονή ή όχι στο ριάλιτι

Ο Φάνης, άλλωστε, έχει υποφέρει αρκετά το τελευταίο χρονικό διάστημα και ο τραυματισμός αυτός τον δυσκολεύει ακόμη περισσότερο, έχοντας την υποχρέωση να ανταποκριθεί και να τα καταφέρει να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής, αποτελώντας κι ένα από τα φαβορί να φτάσουν έως τον τελικό.

Η υγεία, όμως, μπαίνει πάντα σε πρώτο πλάνο. Ο Φάνης Μπολέτσης το σκέφτεται ακόμη και δείχνει, προς το παρόν, να παραμένει στο Survivor, όμως θα διαπιστωθεί σύντομα η κατάστασή του, ώστε να ξεκαθαριστεί αν μπορεί να μείνει, ή θα χρειαστεί να πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα, ανάλογα με το ποια θα είναι η διάγνωση και τι θα πουν οι γιατροί.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share